Jennifer Aniston och Brad Pitt uppges adoptera en flicka

Brad Pitt och Jennifer Anistons lycka – bilderna från nattens gala avslöjar relationen

Brad Pitt och Jennifer Aniston ryktas envist ha hittat tillbaka till varandra. Nu kommer uppgifter från en vän som hävdar att paret ska adoptera.
– Det är ett mirakel, säger källan till Life & Style.

Brad Pitt, 56, och Jennifer Aniston, 51, skilde sig för 15 år sedan under dramatiska former. I samband med uppbrottet träffade Brad kollegan Angelina Jolie och kort därpå skaffade de barn – något som sägs ha varit en nagel i ögat på exhustrun som inte har barn.

Men i början av året har det börjat tisslas och tasslas om att det forna paret hittat tillbaka till varandra. Uppgifter om en återförening mellan Brad Pitt och Jennifer Aniston har haglat in dagligen – och det lugnade knappast ner sig när de två fångades på bild tillsammans på SAG Awards.

– Jag tror inte att hon någonsin riktigt slutade att älska honom, fastän han krossade hennes hjärta när han lämnade henne för Angelina Jolie, säger en nära vän till Jennifer Aniston till tidningen Mirror och fortsätter:

– Det har tagit en lång tid men hon har förlåtit honom för allt – förlåtelse har varit en stor del i deras återförening.

”Kommer bli en fantastisk mamma”

Spekulationerna kring parets återförening är en av världens största snackisar, och nu kommer nya uppgifter om att skådespelarna dessutom har beslutat sig för att skaffa ett gemensamt barn!

Enligt en nära vän till dem ska Brad och Jennifer ha bestämt sig för att adoptera.

– De pratar om att adoptera en liten flicka. Att bilda familj var alltid en dröm för dem men det hände aldrig då. Men nu. De kan inte vänta med att få ett barn, det är ett mirakel, säger källan till Life & Style.

Vännen uppger även att Jennifer redan bestämt namn, flickan ska heta Georgia. Namnvalet ska vara en hyllning till deras nära vän George Clooney.

– Hon kommer bli en fantastisk mamma, säger uppgiftslämnaren.

Varken Brad Pitt eller Jennifer Aniston har kommenterat uppgifterna och huruvida de stämmer är oklart.

Jennifer Anistons ord om att inte ha barn

För två år sedan uttalade sig Jennifer i en intervju med Elle om att hon inte har några barn. Bilden av att en ogift kvinna utan barn är inkomplett anser hon sorglig och ett typiskt exempel på sexism.

– Tanken på att skaffa barn har alltid känts ganska skrämmande, ärligt talat. Vissa människor är helt enkelt skapade för att vara fruar och ha bebisar. Jag vet inte om det är så naturligt för mig. Men vem vet vad framtiden bär med sig när det gäller ett barn och ett partnerskap – hur det barnet kommer in i bilden… eller inte gör det?, berättade Jennifer Aniston då och fortsatte:

– Nu med vetenskap och mirakel kan vi göra saker vid andra tidpunkter än vi kunde tidigare.

Brad Pitt har barn tillsammans med exhustrun Angelina Jolie, men ser dem ytterst sällan och ligger fortfarande i en bitter vårdnadstvist.

FOTO: TT