TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Brad Pitt och Jennifer Aniston samarbetar igen

21 aug, 2020 
I början av 2000-talet var Brad Pitt och Jennifer Aniston det hetaste paret i världen. Kärlekssagan tog dock slut 2005. Men nu återförenas de!
Annons

Det var 1998 som de började träffas. Två år senare gifte sig Jennifer Aniston med Brad Pitt i Malibu, Kalifornien. Paret fick inga barn tillsammans, och 2005 bröt de upp med varandra.

Under tiden som skilsmässan behandlades började rykten sprida sig om att Brad Pitt i hemlighet träffade Angelina Jolie, och att en romans hade uppstått under inspelningen av filmen Mr. and Mrs. Smith. Det visade sig senare stämma. Brangelina, som de kom att kallas, har berättar i intervjuer att de blev kära i varandra under inspelningen, men att ingen otrohet ägde rum då.

Brangelinas vårdnadstvist

Hur som helst blev de ett par efter Pitts skilsmässa med Aniston, och gifte sig 2014. Två år senare lämnade dock Angelina Jolie in ansökan om skilsmässa och en vårdnadstvist om fem av deras sex barn inleddes: Pax, Zahara, Shiloh, och tvillingarna Knox och Vivienne, (sonen Maddox har hunnit bli myndig).

Annons

Anistons kärleksliv – efter Pitt

Jennifer Aniston då? Jo, hon dejtade ett kort tag musikerna John Mayer. De träffades 2008 och gick skilda vägar 2009. Senare träffade hon skådespelaren Justin Theroux. Paret förlovade sig 2012, och gifte sig sedermera 2015. I slutet av 2017 tog också den kärlekshistorien slut när de skilde sig.

Rykten har gjort gällande att relationen mellan Brad Pitt och Jennifer Aniston har varit väldigt frostig sedan skilsmässan 2005. Det tillbakavisar dock Pitt. Han har i intervjuer sagt att de hörs då och då för att kolla läget – och understryker att de ju var en stor del av varandra liv.

Ryktena om nya romansen

Tidigare i år träffades de på SAG-galan – och genast började rykten spridas om att de hittat tillbaka till varandra och blivit ihop igen. Det tillbakavisade Brad Pitt genom ett tacktal på Bafta-galan, som lästes upp av Once upon a time in Hollywood-kollegan Margot Robbie.

Annons

Han börjar med att säga: ”Hej Storbritannien. Hörde att du precis blev singel, välkommen till klubben. Önskar dig allt gott i och med separationsavtalet”, sa hon uppe på scenen.

Men nu kommer de alltså synas ihop igen!

Jennifer Aniston och Brad Pitt ska nämligen göra en så kallad table reading av manuset till filmen Häftig drag i plugget, eller Fast times at Ridgemont high som den heter i originalspråk. Det kommer sändas live på Facebook och Tiktok samtidigt som det visas klipp från filmen som skådespelarna diskuterar.

Förutom Ansiton och Pitt, som inte jobbat med varandra sedan Vänner 2001, kommer Morgan Freeman, Sean Penn, Julia Roberts, Matthew McConaughey, Henry Golding, Shia LaBeouf och Dane Cook vara med.

Syftet med sändningen är att samla ihop pengar till olika medicinska insatser kopplade till coronapandemin.

Om det slutar med en ny romans mellan Brad Pitt och Jennifer Aniston får framtiden utvisa, men det ska bli roligt att se dem arbeta ihop igen.

Bild: TT

Annons