Pernilla Wahlgren berättar om okända kravet från Christian Bauers

Christian Bauer, Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har nyligen blivit ett par och allt har gått relativt fort. Däremot blev Christian tvungen att ställa ett krav på Pernilla – det gjorde han genom att skicka okända sms.
– Jag var på väg att putta bort honom, säger Pernilla i podden Wahlgren & WIstam.

Pernilla Wahlgren, 53, har funnit kärleken i Christian Bauer, 55, efter att paret träffats genom gemensamma vänner. Förhållandet har blivit en riktigt glädjande nyhet, speciellt med tanke på att Pernilla varit öppen om att hon varit singel de senaste 13 åren.

FÖRSVANN Komikern Dag Tolstoys chockbesked

Pernilla driver podden Wahlgren & Wistam ihop med den goda väninnan Sofia Wistam, 55. I podden bjuds det på öppna och ärliga samtal om allt som rör deras liv. Den senaste tiden är det alltså inte speciellt konstigt att stor del av poddavsnitten därmed har handlat om Christian.

Faktum är att det varit näst intill oundvikligt att missa att Pernilla är väldigt kär i sin nya kille, då de är rejält nykära. Nyligen berättade Pernilla om hur hon ser på bröllop i framtiden.

– Undra om jag kommer gifta mig igen? Alltså jag vill inte.. Lyssnar du på den här podden Chrille, så fria inte än!!, skrattade Pernilla då.

Pernilla slutade visa intresse för Christian

I det senaste avsnittet av Wahlgren & Wistam är det ingen större chock att Christian kommer på tal ännu en gång. Men nu berättar Pernilla om den första tiden i deras dejtande. I början tog Pernilla nämligen lite avstånd och Christian trodde nog då att hon inte var intresserad längre och det hela ledde till en kortare paus.

– Jag var nog på väg att putta bort honom. Så han trodde absolut inte att jag var intresserad, utan han var nog så här "ah nej men hon slutade höra av sig " och det ledde väl inte till så mycket, säger hon i podden.

I och med den kortare dejting-pausen så tog Christian tag i saken och gjorde något som antagligen blev avgörande för paret idag. Han var nämligen trött på Pernillas oklarhet och valde då att skicka några sms för att reda ut var de står.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Christians okända krav på Pernilla

Nu berättar Sofia Wistam om de okända smsen:

– Han skickade ju stencoola sms, hatten av till honom. Han skickade ju några sms där och skrev "ah men så att, jag skulle bara vilja veta, är det så att du inte är intresserad, säg det bara, jag kan ta det, så att vi inte håller på med något som inte ska leda till nåt", säger Sofia och fortsätter:

– Så han ställde ju dig lite där mot väggen, det tyckte jag var bra gjort.

Christians krav på Pernilla fick henne att helt enkelt ta tag i situationen.

– Man behöver köra raka puckar så när jag sen tog mod till mig och skrev att "nu kan jag ses om du fortfarande är på", då tog vi upp dejtandet igen och sen gick det väldigt fort, säger Pernilla.

LÄS OCKSÅ: FLYTTAR Jocke om vidriga påhoppen mot barnen

LÄS OCKSÅ: ILSKA Kritiken efter Måneskins uppträdande

FOTO: Instagram, Discovery+

SENASTE NYTT!