Pernilla Wahlgrens bröllopsbesked med Christian Bauer

Christian Bauer, Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren har funnit kärleken och hon är lyckligare än någonsin!
I podcasten Wahlgren & Wistam berättar hon nu om bröllopsplanerna.
– Hold your horses, säger Pernilla.

Pernilla Wahlgren, 53, driver podden Wahlgren & Wistam ihop med tv-profilen Sofia Wistam, 55. Förutom att vara podd-kollegor så är de även väldigt goda vänner och det blir ofta djupa samtal mellan dem.

I de två senaste avsnitten av podden har ingen kunnat missa att Pernilla träffat kärleken igen. Sedan det avslöjades att det var Christian Bauer, 55, som fångat hennes hjärta har det fullkomligt strålat om Pernilla och kärleken fortsätter blomstra mellan paret!

EFTER 2 ÅR Robins insikt i relationen med Sigrid

I det senaste avsnittet av podden är Pernilla en elva på en tio-siffrig skala när det kommer till hur kär hon är. Hon berättar också att Christian hjälper till väldigt mycket i hemmet.

– Jag kan säga att det är inte så typiskt manligt för mig med nån som bara tar tag självmant och högtryckstvättar en terass. Det har aldrig hänt med mina tidigare män som jag har levt med, säger hon i podden.

Christians romantiska gest till Pernilla

Veckans podd-avsnitt spelas in hemma hos Pernilla och när Sofia Wistam får syn på den otroligt vackra buketten med rosor blir hon tvungen att ta sig en närmare titt. Pernilla har tidigare berättat om Christians fina gest med blombuketten, men hon har inte avslöjat hur många det är. Nu tar Sofia tag i saken och går fram och räknar rosorna och får det till sju.

– Sju, vad betyder sju röda rosor? Om de är omslingrade, betyder de gift dig med mig. Sju rosor betyder att man bedårar någon, säger Sofia.

– Oh, det var det inte. Hold your horses!, säger Pernilla och fortsätter:

– Om han bedårar mig så tycker han att jag är jättegullig, skrattar hon.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernilla Wahlgren, Sofia Wistam

Pernilla och Sofia är goda vänner.

Karin Törnblom/TT

Pernillas bröllopsbesked med Christian

Innan coronapandemin slog till hade Pernilla fullt upp med hennes show Pernilla har fått hybis, en uppföljare till succéshowen Kort glad och tacksam. Men under den här tiden har mycket förändrats för Pernilla.

– Det som hänt är att jag är ju inte längre singel, som den showen verkligen handlar om. Men vi har lite bra planer på det, så det kommer att lösa sig. Jag kommer fortfarande gifta mig på ett eller annat sätt, avslöjar Pernilla.

De två podd-kollegorna kommer in på bröllop flera gånger under veckans podd-avsnitt och tanken på att gifta sig blir riktigt påtaglig för Pernilla vid ett skede.

– Undra om jag kommer gifta mig igen? Alltså jag vill inte.. Lyssnar du på den här podden Chrille, så fria inte än!!, säger Pernilla och skrattar.

LÄS OCKSÅ: ÄRLIGT Lance bryter tystnaden om Louie Marti

LÄS OCKSÅ: LYX! Pernilla Wahlgren visar upp nya miljonköpet

FOTO: Stina Stjernkvist/TT

Senaste nytt