LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgrens nya lyxköp – njuter ihop med Christian Bauer

13 jun, 2021 
Christian Bauer, Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är riktigt nyförälskade och njuter av livet och varandras sällskap. Nu kan de även njuta ute till havs, det har nämligen slagits till på en båt – till ett värde av nästan 2 miljoner kronor.
Annons
Så här har Pernilla Wahlgren sett ut genom årenBrand logo
Så här har Pernilla Wahlgren sett ut genom åren

Det är nog inte många som missat att Pernilla Wahlgren, 53, har funnit kärleken på nytt efter 13 år som singel!

Det hela började med att hennes dotter Bianca Ingrosso, 26, avslöjade nyheten när hon gästade podden ursäkta. Efter det spekulerades det hej vilt om vem det kunde vara som fångat Pernillas hjärta.

Däremot behövde inte de nyfikna fansen vänta allt för länge. Under en romantisk tripp till Pernillas hus i Marbella avslöjade hon att det är fotomodellen Christian Bauer, 55, som är hennes nya kärlek. Sedan dess har Pernilla fått ett enormt stöd av följarna som är otroligt glada för hennes skull.

”Kan inte HANTERA all KÄRLEK!!!!! Vill verkligen att ni ska förstå att jag är så GENUINT tacksam & glad för alla era fina ord! Kan inte tacka er nog!!! Världens bästa följare!”, skrev Pernilla då på Instagram.

Kärleken sprudlar mellan Christian och Pernilla

Den senaste tiden har mycket hänt för paret och det verkar definitivt som att de ser en lång och härlig framtid ihop. Christian har nämligen fått träffa Pernillas familj och av dem har han fått klart godkänt. Speciellt av Bianca som berättat att han är en riktig gud.

Annons

Det verkar även finnas planer på att Christian kommer flytta in med Pernilla i hennes stora lyxhus som hon håller på att bygga. Huset förväntas stå klart om ungefär ett år och det är gott om plats! Faktum är att "Villa Nilla" kommer ha 307 kvadratmeter, en pool, flera balkonger och en lounge-plats med egen bar.

En stor lyxvilla är dock inte det enda som Pernilla investerat i den senaste tiden. Nu har hon även blivit båt-ägare, något som mamma Christina Schollin, 84, kan bekräfta.

”Sååå mysigt när Pernilla kom ut med sin nya båt. Det blev grillmiddag i går och frukost på bryggan i morse”, skriver Christina på Instagram.

Pernillas nya lyxköp – njuter med Christian

Någon som troligtvis är extra glad över inköpet är nog Christian. Pernilla har ju nämligen tidigare beskrivit honom som en riktig skärgårdskille som älskar båtar.

Båten som Pernilla köpt är givetvis av högsta standard och har flera lyxiga faciliteter – något som kanske inte är så konstigt med tanke på priset.

Annons

Båten har nämligen ett värde av hela 1 815 000 kr. Båten är av märket Nimbus och det är modellen T9 (Tender 9) som Pernilla köpt. Förutom att den har en stilren skandinavisk design så är båten också väldigt smart byggd. Faktum är att den nio meter långa båten har stora öppna ytor, samtidigt som den även har plats för en 1,80 meters bädd och en toalett.

Båten är lätt att köra och ger en trygg känsla oavsett hastighet. Beroende på motorval är toppfarter över 40 knop. Så här ser båten ut!

FOTO: Janerik Henriksson/TT, Instagram

Annons