BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck separerar – efter 23 år ihop

12 jun, 2021 
Martin Stenmarck, Hanna Hedlund
Hanna Hedlund och Martin Stenmarck träffades för drygt 20 år sedan. Under årens lopp har de gift sig och fått tre barn tillsammans, men nu är deras kärlekssaga slut.
”Inte längre ett par”, skriver de på Instagram.
Annons
Martin om tuffa tiden under inspelningen då han tvingades vara ifrån sina barn ”Fick inte hälsa på”Brand logo
Martin om tuffa tiden under inspelningen då han tvingades vara ifrån sina barn ”Fick inte hälsa på”

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck har varit ett par i över tjugo och har tillsammans barnen Ida, Saga och Love. Men nu kommer radarparet med ett oväntat besked – de går skilda vägar.

”Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv.”, skriver de på Instagram.

Under våren har man kunnat se Hanna dansa i Let's dance, då berättade hon för Hänt om det goda samarbetet mellan henne och Martin.

– Han stöttar jättemycket, han tar ju ansvar och hämtar och han kämpar jättemycket, sa Hanna då till Hänt.

Så träffades Hanna Hedlund och Martin Stenmarck

Paret träffades redan 1997 när de jobbade på samma arbetsplats och efter en personalfest, på självaste nyårsafton, blev de tvingade att spendera natten ihop.

Annons

– Det slutade med att vi blev inlåsta och inlarmade på en restaurang i Stockholm. Och vi blev tvungna att spendera natten där. Vi behöver inte gå in på detaljer, men vi hade gömt oss i ett hörn för att skåla med varandra, har Martin Stenmarck sagt till Nyheter24.

– Vi hade väldigt mycket tid att lära känna varandra under den natten, och sedan den dagen är det vi två, fortsatte han.

Efter den dagen var Hanna och Martin oskiljaktiga men det var först många år senare, närmare bestämt 2016, som paret valde att säga ja till varandra. Däremot var det inte första gången ett bröllop kom på tal. Hanna hade nämligen friat till Martin redan år 2012 och även tackat nej till hans frieri tidigare.

Nu går Hanna och Martin skilda vägar

I en intervju med Aftonbladet har hon berättat vad det var som fick dem att tillslut komma till skott.

– Det låter ju helt hemskt. Men jag tror att det var för att min pappa gick bort 2016, säger hon innan hon fortsätter:

Annons

– På begravningen såg jag hur viktigt det var att ha en process för sorgen, och i det så väcktes något. Vi samtalade mycket, och fick ett behov av att ha en ceremoni också för kärleken. Det kändes som att det var viktigt att befästa vår familj, och vi hade både begravning och bröllop under samma år.

Men nu har Hanna och Martin alltså valt att separera – efter att ha bott isär i över ett halvår.

”Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par. Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang. Kram på er och ta hand om er!”, förklarar de på Instagram.

FOTO: TT

Annons