Hanna Hedlund och Martin Stenmarcks okända beslut för barnen

Hanna Hedlund & Martin Stenmark

Artisterna Hanna Hedlund och Martin Stenmarck har varit ett par i över tjugo år. I en intervju med Hänt berättar Hanna nu om makens stöd under hennes tid i Let's dance och deras okända beslut gällande barnen.

Tillsammans med Las Vegas-sångaren Martin Stenmarck har den numera Let's dance-aktuella Hanna Hedlund barnen Ida, Saga och Love. Nu berättar Hanna om det stora stödet från maken och om det okända kravet gällande barnen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Martin Stenmarcks stöd till Hanna – orden som förändrade allt

När Hanna fick förfrågan om att var med i Let's dance var det faktiskt ingen självklarhet för henne att tacka ja. Anledningen till att hon först tvekade grundade sig i rädsla för att göra bort sig, men när Martin fick höra hennes resonemang fick han henne att ändra sig.

LÄS MER: Efter kärleksavslöjande – Petra Medes kärleksfulla ord inför alla

– Jag tror att jag alltid har velat det här men jag tycker ju det är sjukt läskigt. Men han vet att jag vill lära mig dansa och jag har fått frågan förut men tackat nej, säger hon innan hon fortsätter:

– Men Martin sa att du vill ju och då kände jag att jag kör! Ibland behöver man en påminnelse från den som känner en bäst att du vill ju det här.

Hon berättar att Martin har varit ett jättestort stöd för henne i det här och att han skjutsar och hämtar och uppmuntrar henne genom att titta på när hon dansar och ge henne beröm. Men det är inte bara maken som har stöttat Hanna. Även barnen har varit positivt inställda till Hannas medverkan i programmet.

Hanna Hedlunds beslut med barnen – det okända kravet

Hanna berättar att alla hennes barn faktiskt har velat att hon ska vara med och tävla i Let's dance, men att hon däremot hade tackat nej om hennes barn faktiskt hade känt något annat.

Innan Hanna lämnade sitt slutgiltiga beslut till TV4 hade hon nämligen ett samtal med barnen där hon sa att hon inte behövde vara med om de kände att det skulle vara jobbigt. Men till hennes stora glädje var det inga konstigheter från deras sida.

– Alla tyckte att jag skulle göra det. Jag frågade faktiskt "om ni tycker det är för pinsamt så behöver jag inte", men jag tror de är vana vid att se mig på scen. De är vana vid att jag är lite pinsam. Jag tror de mer går på att "om du tycker det är kul så kör", säger hon.

Men i framtiden hoppas hon på att kunna ha familjens stöd även i studion. På grund av de rådande restriktionerna är det idag tyvärr inte möjligt, men Hanna har inte lämnat hoppet för det.

– Man hoppas ju att man får vara kvar och att det öppnas upp. Det hade ju varit fantastiskt om de fick komma och titta, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Lotta Engbergs flirt med Claes Malmberg innan Mikael Sandström

LÄS OCKSÅ: Carola Häggkvist om okända stödet från expojkvännen Jimmy Källqvist

Senaste nytt