Efter kärleksavslöjande – Petra Medes kärleksfulla ord inför alla

Petra Mede i Let's dance 2021

För någon vecka sedan gjorde Petra Mede ett kärleksavslöjande under direktsändningen av Let's dance. Nu delar hon med sig av ett inlägg med kärleksfulla ord.
Slå på ljud

Efter att David Hellenius stått vid rodret för Let's dance varje år sedan 2005 så var det dags för honom att kasta in handduken. Han har haft flera olika programledare vid sin sida och senast var det Tilde de Paula Eby. Tillsammans var de en populär duo därför blev tittarna ledsna när de berättade att de inte längre ska leda det populära dansprogrammet. Kort efter avslöjades det att det var David Lindgren och Petra Mede som skulle ta över stafettpinnen.

Let's dance 2021 är den 16:e säsongen av programmet och ännu en gång är det en rad stora namn som finns med på deltagarlistan. Det är alltså många kända ansikten som är med och tävlar om den legendariska glasskon. Bland annat Carola Häggkvist, Suzanne Axell, Filip Lamprecht och Michel Tornéus.

Hittills har endast tre veckor av programmet gått och två deltagare har fått lämna. Första veckan fick Janne Josefsson som dansade tillsammans med Malin Watson lämna programmet. Och andra veckan fick Martin Melin som dansade med Maria Zimmerman lämna. Och trots att bara tre veckor passerat så har en del kritik riktats mot Petra och David som programledare.

Kärleksavslöjande under Let's dance

Men i det andra avsnittet av danstävlingen hände någonting som tittarna inte var beredda på. Mitt under direktsändningen gjorde Petra ett kärleksavslöjande. Efter att länge ha hållit sitt kärleksliv hemligt och inte velat prata om det. Faktum är att hon inte velat uttala sig om det ända sedan separationen från Adelines pappa. Förra året frågade Hänt hur det stod till med kärleken, men det var helt enkelt pass på den frågan.

– Jag passar på den frågan. Just den håller jag för mig själv faktiskt, säger Petra Mede och skrattar.

Men nu verkar Petra ha kommit till en ny vändning och under ett samtal med Suzanne Axell bekräftade hon nu att det finns någon som fångat hennes hjärta!

– Du vet, min kille han kallar mig för blodigel. Så det där ska man bara ta som en komplimang, sa Petra i programmet.

Petras kärleksfulla ord efter avslöjandet

Än så länge är det okänt vem killen som Petra refererar till är. Men någonting som står klart är att hon är full av kärlek att ge. Speciellt till produktionen som hon får jobba med bakom kulisserna på Let's dance.

”Dansglädjen fortsätter vecka efter vecka tack vare underbara deltagare, dansare, jury, och ”produktionsmänskor” (känn er hopklumpade men lika älskade)”, skriver hon i ett inlägg.

Petra har dottern Adeline, 8, från en tidigare relation med Mattias Günther. Men när Adeline var två år separerade Petra från Mattias. Sedan dess har hon varit ensamstående mamma.

– Jag älskar att vara mamma. Jag visste inte att det var så roligt. Det njuter jag av i fulla drag. Min dotter har en stor familj och alla bor i Bromma så det går jättebra, har Petra tidigare sagt.

LÄS OCKSÅ: Julia Bergmans lycka efter dottern Ilses födsel

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrellis nya beslut med maken Anders Jensen

SENASTE NYTT!