Idol 2023 marknadsföring banner

Här är de nya programledarna för Let's dance

24 okt, 2020 
AvEmma Castman
I årets direktsända final av Let's Dance avslöjade Tilde de Paula Eby och David Hellenius att de slutar som programledare. Nu har deras ersättare presenterats – se vilka det är här!
Annons

I våras sändes den femtonde säsongen av Let's Dance på TV4. På grund av den rådande coronapandemin var alla avsnitt utan publik, men både deltagare, jurymedlemmar och programledare anpassade sig till situationen och levererade härliga program till tv-tittarna ändå.

Den 29 maj gick finalen av stapel och då utsågs artisten John Lundvik och dansaren Linn Hegdal till vinnare av programmet.

– Det kändes som att vi satte nummer efter nummer, vilken final vi gjorde. Sedan ropade de upp John och Linn och det kändes helt sjukt. Jag kan inte ens berätta för dig hur glad jag är, sa Linn Hegdal i en intervju med Aftonbladet efter finalen.

I samma veva berättade programledarduon Tilde de Paula Eby och David Hellenius att de slutar som programledare – efter fyra respektive 15 år.

– Något som är väldigt speciellt för oss i kväll Tilde är att det är sista gången som vi leder det här programmet, sa David Hellenius i direktsändning.

Annons

De ersätter Tilde och David i Let's Dance

Efter månader av spekulationer om vilka som ska ta över stafettpinnen från Tilde och David står det äntligen klart vilka det blir – nämligen Petra Mede och David Lindgren.

Nyheten avslöjades i Nyhetsmorgon, där de båda var på plats för att berätta om sina nya uppdrag.

– Det känns som ett drömjobb, verkligen, säger David Lindgren i sändningen.

– Det här är det ultimata underhållningsprogrammet, jag älskar Let's Dance, tillägger Petra Mede.

Foto: TT

Annons