Julia Bergmans nya bild med barnen – 2 månader efter förlossningen

Julia Bergman med barn

I februari fick Julia Bergman sitt tredje barn.
Sedan tidigare har Unga mammor-profilen barnen Milan och Zelda.
Nu berättar hon om familjelyckan efter förlossningen – och det råder ingen tvekan om att hon är stolt över sina barn.

Julia Bergman, 25, och sonen Milan, 7, fångade allas hjärtan när de medverkade i tv-serien Unga mammor. Sedan kamerorna slocknade har vi istället kunnat följa Julia med familj via sociala medier och det egna programmet Julia, Milan & Zelda. Idag är hon en känd influencer och är tillsammans med hockeyproffset Dennis Everberg, 29.

Förutom att vara en ung mamma så jobbar Julia mycket med sociala medier. Hon uppdaterar Instagram flitigt och delar bland annat med sig av bilder på sitt hus, som hon totalrenoverat med kärleken. Paret har nämligen under 2020 köpt sig ett hus i Ängelholm. Året innan husköpet, närmre bestämt i april 2019, blev även Dennis och Julia föräldrar till sitt första gemensamma barn, dottern Zelda.

LÄS MER: Jon och Jannis ovanliga namnval till dottern

Blivit mamma för tredje gången till en dotter

I februari var det dags igen! Julia Bergman hade blivit mamma för tredje gången, i februari föddes Julias och Dennis andra gemensamma barn, en till dotter.

”Godmorgon från oss. Välkommen till världen vår lilla tjej”, skrev Julia på Instagram när hon berättade att bebisen var född samtidigt som hon avslöjade att bebisen var en flicka.

På Instagram avslöjade hon att namnet till lilla bebisen till slut blev Ilse.

”Så många som frågat om hennes namn och nu är det helt bestämt. Säg hej till ILSE och vår sjätte familjemedlem”, skrev hon då.

En månad efter Ilses födsel kunde vi se Julia fira sin äldsta son Milan, som i mars fyllde sju år. På Instagram visade Julia upp sin glädje för sonen, hon hyllade honom med ett känslosamt inlägg och beskrev sin kärlek, tacksamhet och lycka med ord som:

Du gav mig ett nytt perspektiv och syfte med livet, det är jag dig evigt tacksam för, idag hoppas jag att du får njuta riktigt ordentligt med en hel dag som är för dig.”

Julia Bergmans familjelycka efter förlossningen

Och det råder ingen tvekan om att Julia Bergman är lycklig just nu. Nästan dagligen uppdaterar hon bilder på barnen och om lyckan att vara mamma till tre små liv.

För sina följare har hon bland annat uppdaterat om familjens påskfirande men även en hyllande text till sin dotter Zelda som hon på sociala medier beskrev med orden: ”Så mycket personlighet i en så liten kropp”.

Nu har Julia samlat alla tre barnen i en gemensam bild där hon stolt skriver: ”Vilken trio” följt av flera hjärtan.

På bilden syns Julias tre barn, Zelda, Ilse och Milan.

LÄS OCKSÅ: Jon Henrik Fjällgren visar upp dottern Ella Sáve

LÄS OCKSÅ: Sanningen bakom Josephine Bornebuschs utseendeförvandling

FOTO: Instagram / Eero Hannukainen/TT