Lotta Engbergs flirt med Claes Malmberg innan Mikael Sandström

Lotta Engberg och Claes Malmberg

Lotta Engberg och doktor Mikael Sandström är ett av nöjessveriges just nu hetaste par.
De två har nyligen flyttat in i ett hus tillsammans och verkar kärare än någonsin.
Men kände du till Lottas flirt med Claes Malmberg innan dess?

Lotta Engberg, 58 och doktor Mikael Sandström, 62 är just nu ett av Sveriges kändaste par, och det bara sprudlar av kärlek mellan turturduvorna. Hela landet har fått följa med på Lotta och Mikaels kärleksresa från allra första början. Allt inleddes med en offentlig flirt från Lotta som sa att hon gärna skulle äta middag med Mikael.

Paret har sedan de träffades bott på olika ort och haft ett distansförhållande. Fram tills för bara några veckor sedan, paret har nämligen flyttat till ett nyköpt hus i Göteborg, vilket till och med Mikael visade upp i Nyhetsmorgon.

LÄS MER: Charlotte Perrellis kamp – efter beskedet om sonen

Lotta Engbergs ord om flytten med doktor Mikael Sandström

Det råder ingen tvekan om att paret har varit öppna med deras kärlek. Inte minst Mikael som pratat en del om huset och hur det känns att flytta ihop. Lotta däremot har varit lite mer tyst om flytten, tills hon avslöjade innan sändning i Bingolotto om hur flytten har gått.

Det var nämligen så att produktionen sände live på sin Facebook-sida och ställde några frågor till Lotta. Då berättade hon dels om sin födelsedag som var den 5 mars, men hon bröt också tystnaden om flytten som hade skett i samband med födelsedagsfirandet.

– Sen kan jag säga såhär om jag ska vara riktigt ärlig, att den här veckan har jag fyllt år. 58 år fyllde jag i fredags, två dagar innan så gick flyttlasset. Så att snart vet jag vart min brevlåda bor, meddelade hon innan sändningen.

Dessutom passade filmaren på att gratulera Lotta i efterskott och frågade om hon hade en bra födelsedag.

– Alltså den såg ut som dagen innan och dagen efteråt, det var packlådor och bingomanus, berättade hon.

Lotta Engbergs gamla fling med Claes Malmberg – kysstes i direktsändning

Både Lotta och Mikael hade varit singlar en tid innan de träffades. Men du kanske minns att Lotta Engberg hade en fling med självaste Claes Malmberg, 60, för ett par år sedan?

Var du också en av dem som kollade på Bingolottos uppesittarkväll år 2017? Du missade väl då inte Lotta Engbergs och Claes Malmbergs omtalade kyss?

Jo för det var nämligen så att Lotta och Claes kysstes mitt i direktsändning. Varför egentligen? Under treans bingo så spelades låten Bella notte som bland annat är känd från filmen Lady och Lufsen och då bestämde de sig för en spontan kyss!

Foto: TV4

Plötsligt syntes Lotta Engberg förbereda en spaghetti, hon och Claes Malmberg lutade sig sedan mot varandra för en Lady och Lufsen-inspirerande kyss, de möttes på mitten av en spagetti likt den klassiska filmscenen. ”Bingo” utbrast sedan Lotta i ett leende. Minns du också denna roliga kyss?

LÄS OCKSÅ: Caroline Kejberts barnbesked med Joacim – bryter tystanden

LÄS OCKSÅ: Linus Wahlgrens ovanliga bild på sonen Colin

FOTO: Tommy Holl/TT // LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet/TT

Senaste nytt