Linus Wahlgrens ovanliga bild på 11-årige sonen Colin

Linus Wahlgren med sonen Colin

Linus Wahlgren är en av Sveriges just nu hetaste skådespelare.
Han är bland annat aktuell i serien Udda Veckor som visas på Discovery+.
Nu har han dessutom publicerat en ovanlig bild på sonen Colin som han har tillsammans med ex-frun Jessica Wahlgren.

Linus Wahlgren och make-up artisten Jessica Wahlgren gick skilda vägar för nio år sedan. Idag har Jessica fortfarande en betydande roll i familjen då hon är god vän med Pernilla Wahlgren, 53.

Linus och Jessica tillbringade hela tio år ihop och fick tillsammans barnen Colin, 11 och Linn, 15. Idag är Linus och Jessica istället vänner. Och tur är väl det för Jessica är fortsatt en stor del av familjen Wahlgren.

LÄS MER: Tittarnas starka reaktion efter Sorayas och Anders ord om GW

Så är Linus Wahlgren och Jessica Wahlgrens relation idag

Jessica Wahlgren avslöjade förra året att hon hittat kärleken på nytt efter skilsmässan från ex-maken Linus Wahlgren. Och kärleken fann hon i ingen mindre än i tennisproffset Magnus Norman.

Nyligen förlovade sig dessutom Jessica sig med Magnus och kärleken verkligen sprudlar mellan turturduvorna.

”Jag kan inte fatta att vi ska gifta oss!!!”, skrev Jessica. Och även Magnus uppdaterade sina följare om den stora händelsen.”Min största vinst någonsin”, skrev han under en bild på de två tillsammans följt utav en vigselring.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Men det råder ingen tvekan om att Jessica fortfarande har en god relation till exet Linus Wahlgren. Det har hon varit öppen med flera gånger, bland annat i intervju-sammanhang.

– Vi är verkligen bäst som vänner. Vi hade en turbulent relation. Vi funkar jättebra som vänner och inte alls bra som par, har Jessica tidigare berättat om sin relation till Linus i Bathina – en podcast.

Linus Wahlgrens nya ovanliga bild på yngsta sonen Colin

Jessica har minst sagt varit öppen med att hon hittat en ny kärlek, men Linus själv har inte hittat kärlekslyckan. Men däremot i podden Livshjulet med Anna och Claudia berättade han om dejtandet på appen Tinder, och varför han då och då får nog och stänger ner appen.

– Jag har Tinder, men den är avstängd från och till kan man säga. Jag får ångest så fort jag går in, säger han i podden och fortsätter:

– Man sitter och swajpar lite och sen till slut känner jag ”nej men jag kan inte sitta här, jag måste ju träffa nån fan”, säger Linus.

Han avslöjade även att han har en VIP-version av Tinder.

– Jag har sån där funktion att jag dyker bara upp om jag swajpar höger tror jag, säger han.

Linus har som tidigare nämnt två barn tillsammans med Jessica Wahlgren. Och nu har han publicerat en kanske lite mer ovanlig bild på deras yngsta barn Colin, och visst syns det att Colin har vuxit.

”Dommarjäv. Förlåt! Snälla Colin, pappa tycker faktisk bollen var på linjen!”, skriver Linus ironiskt till bilden.

LÄS OCKSÅ: Laila Bagges sorg efter 17-åriga sonen Liams beslut

LÄS OCKSÅ: Axel Pilebys chock efter Charlotte Perrellis avslöjande i Efter fem

FOTO: Instagram //Anders Wiklund/TT