Robin Bengtssons insikt i relationen med Sigrid Bernsson

Sigrid Bernson, Robin Bengtsson

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson har varit ett par i drygt två år. Men det är först nu som Robin insett vad det är som är så bra med Sigrid.
”Då vet man att man har hittat rätt”, skriver han på Instagram.

Robin Bengtsson, 31, och Sigrid Bernson, 32, är ett av Sveriges mest folkkära kändispar. Robins karriär tog fart efter att han kom på tredje plats i Idol 2008 och Sigrid är en välkänd proffsdansare i Let's dance.

Säsongen av Let's dance 2019 blev dock väldigt speciell för Sigrid. Då dansade hon nämligen med Robin Bengtsson och till en början såg de ut som vilket tävlingspar som helst. Men snart kom det att visa sig att det fanns mer än vänskap mellan dem.

LYCKAN Kajsa om kärleken 9 år efter makens död

Trots att både tittare och kollegor la märke till den starka kemi som uppstått mellan paret valde de att hålla sin relation hemlig fram till julen 2019, då de tillslut bekräftade relationen. Sedan dess har Robin och Sigrid tagit många viktiga steg tillsammans och i mars förra året gjorde de slag i saken och köpte ett hus tillsammans.

Sigrids familjelycka med Robin och bonussonen William

Men det är inte bara Sigrid och Robin som bor i det 140 kvadratmeter stora huset i Vallentuna. Robin har även sonen William från ett tidigare förhållande och självklart spenderar han en hel del tid i parets hus.

Sigrid har en väldigt bra relation till William, det har hon nämligen flitigt visat upp på sociala medier. Faktum är att hon älskar när det är dags för William att ha sin pappa-vecka.

I påskas visade hon upp den stora familjelyckan på Instagram. Bilden visade hur hon, Robin och bonussonen spenderade sin påskhelg. Det verkade då som att den lilla familjen hade varit hos ett par vänner och åkt motorcykel.

”Tycker jag passar rätt bra på den här motorcykeln! Men att köra snabbt och hoppa med den, det överlåter jag till Robin! Glad Påsk på er!”, skrev Sigrid då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Robins insikt i relationen med Sigrid

Det är med andra ord ingen hemlighet att Sigrid och Robin trivs bra ihop och att de ser ljust på framtiden. På sociala medier hyllar de gärna och ofta varandra men nu har Robin valt att skriva några väl valda ord om hans kära Sigrid. Faktum är att han kommit fram till en insikt som bevisar vad han faktiskt föll för hos proffs-dansaren.

”Om man har en kvinna som sätter tak i båten som ett proffs och utför detta i crocs, då vet man att man har hittat rätt.”, skriver Robin till en bild på Sigrid där hon meckar med båten.

Robin har nyligen haft en omröstning där följarna fick gissa om de tror att båten kommer vara redo inför sommaren. Det återstår nu att se när båten kan sjösättas, men de verkar definitivt vara på god väg!

LÄS OCKSÅ: Sigrid Bernsons offentliga stöd till Robin – efter långa tystnaden

LÄS OCKSÅ: Robin Bengtssons öppna fråga till Sigrid Bernson

FOTO: Karin Törnblom/TT