Sigrid Bernsons offentliga stöd till Robin – efter långa tystnaden

sigrid och robin

Kärleken sprudlar mellan artisten Robin Bengtsson och flickvännen Sigrid Bernson – de stöttar verkligen varandra i vått och torrt!
Det visar Sigrid återigen när hon nu visar sitt stora stöd till Robin som kommer med en spännande nyhet.

Robin Bengtsson, 31, och Sigrid Bernson, 32, är ett av Sveriges hetaste kändispar inom nöjesvärlden!

Turturduvorna träffades när de medverkade tillsammans i tv-programmet Let’s dance 2019. Länge spekulerades det ifall Robin och Sigrid skulle vara ett par, men det dröjde ett bra tag innan de två valde att bekräfta romansen till offentligheten.

Men sedan julafton 2019 har de nu valt att flitigt visat upp sitt liv ihop, bland annat på sociala medier för fans och följare. Idag är de lyckligare än någonsin och kärleken spirar verkligen mellan paret!

HÄLSOKAMP Därför tvingas Camilla ta hjälp av maken

Sigrid och Robins familjeliv – köpte villa under coronapandemin

Kärleken mellan Robin och Sigrid växer sig starkare dag för dag av att döma på sociala medier. I fjol köpte de bland annat en vill i Vallentuna, strax utanför Stockholm. Huset är på hela 140 kvadratmeter med sju rum och en tomt på 1 151 kvadratmeter. Efter Robins medverkan i Melodifestivalen 2020 hade paret fullt fokus på att renovera sitt hus.

– Just nu så är det väl mest att komma i ordning i huset och bona till oss där och njuta av tillvaron där, sa Robin Bengtson till Hänt under Melodifestivalen.

Nu verkar huset klart och Robin och Sigrid har även en båt som de planerar att använda flitigt i sommar. Och som tidigare nämt så blomstrar kärleken mellan de två, Sigrid hyllar emellanåt Robin på sociala medier och beskriver sin stora kärlek och tacksamhet att de har varandra. Och när Robin fyllde år i april fanns det inga undantag!

”Grattis älskling på din dag. Allt du är, är allt jag någonsin drömt om! Så grattis till mig också!! puss”, skrev Sigrid på Instagram till Robin.

Sigrid Bernsons offentliga stöd till Robin Bengtsson

Och det märks verkligen att paret stöttar varandra. Inte bara i vardagen utan i karriären. Robin meddelade en spännande nyhet i veckan för sina följare, och vem var snabb med att visa sin stöttning? Sigrid såklart!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Det var nämligen på Instagram Robin meddelade att han blir ny ambassadör för märket Resorb med en sportig bild.

Till bilden skrev han: ”Jag är nu ambassadör för @resorb_sverige tillsammans med det här härliga gänget. Tack för en grymt härlig dag alla inblandade!!”

Sigrid som annars kan vara lite mer frånvarande på sociala medier i perioder var snabb med att visa sitt stöd och kommenterade: ”Grymt gäng!” följt av ett rött hjärta.

LÄS OCKSÅ: Så ser Pernilla Wahlgrens nya lyxhus ut – då flyttar hon

LÄS OCKSÅ: 13-barnsmamman Mirka Norrströms familjelycka med nya pojkvännen

FOTO: Karin Törnblom/TT