13-barnsmamman Mirka Norrströms familjelycka med nya pojkvännen

Mirka Norrström

13-barnsmamman Mirka Norrström har funnit kärleken i någon som hon kallar M. Nu visar Mirka upp den stora kärlekslyckan och hon har redan fått träffa hans dotter!
”Måste nästan nypa mig i armen”, skriver hon på bloggen.

Mirka Norrström känner vi igen från det omåttligt populära tv-programmet Familjen annorlunda. Tillsammans med ex-maken Peter Norrström fick tittarna hänga med i deras fartfyllda vardag med alla 13 barnen!

SLÄKT Filip visar upp verkliga relationen till Linn

Mirka och Peter var ett par i 23 år men år 2016 tog deras kärlekssaga slut.

”Livet blir inte alltid som man har tänkt sig och jag har väldigt länge stått vid ett vägskäl. Jag har kämpat och jag har försökt men tillslut behövde jag verkligen lyssna på mitt hjärta. Annars skulle jag gå under. Vi ska skiljas”, förklarade Mirka då i ett blogginlägg.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Relationen till ex-maken Peter idag

Sedan dess har de levt på olika håll men Mirka har tidigare berättat för Hänt att relationen till ex-maken har förbättrats under årens lopp.

– Nu känns det bra. Vi har liksom kommit förbi den här tjafs-perioden och jag har förstått att vissa saker hjälper inte att ens ta upp. Bara det flyter på med schema över hur han ska ha dem, sa Mirka då till Hänt.

Den senaste tiden har varit tuff för Mirka, coronapandemin har lett till en del vabb och det har stundtals varit tufft ekonomiskt. Hon har dessutom kämpat med psykiska hälsan. Men förra veckan kom ett riktigt glädjebesked! Det var under en livesändning på Instagram som hon avslöjade att hon träffat en ny man.

”Detta är väldigt nytt och därav kommer jag att vara lite hemlig. Vi har väl känt varandra i ca 1 månad nu men klickade direkt och blev ganska snabbt väldigt kära. Det känns dels konstigt då jag hade väl gett upp om att träffa någon men samtidigt känns det helt fantastiskt härligt och spännande”, berättade Mirka för Hänt efter avslöjandet.

Mirkas stora kärlekslycka med M

Och som man brukar säga; är det rätt så är det lätt, för nu har Mirka varit på en tripp till Gotland tillsammans med kärleken, som hon kallar för M. På hennes blogg skriver hon nu mer om resan.

”Jag kom hit igår och bara njuter av att få lite kvalitetstid med min kärlek. Kommer att kalla honom för M här tills vidare så ni hänger med.”, skriver hon och fortsätter:

”Just nu är jag bara så där galet happy och förälskad så att jag knappt kan tro att det är sant. Måste nästan nypa mig i armen då och då för att se att detta inte är en dröm.”

Mirka och M verkar även ha nått en ny milstolpe i relationen. Mirka har nämligen fått träffa hans dotter.

”Igår gick vi runt inne i Visby och fikade med M:s dotter som fyllde år.”, skriver hon.

Mirkas barn har däremot inte fått träffa M än, men de har pratat med varandra i telefon och på Facetime.

LÄS OCKSÅ: Trettonbarnsmamman Mirka Norrström om relationen med ex-maken Peter

LÄS OCKSÅ: Mirka Norrström om sonen Davids svåra smärtor – nu berättar hon om kampen

FOTO: TV4, TT

Senaste nytt