LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Trettonbarnsmamman Mirka Norrström om relationen med ex-maken Peter

09 nov, 2020 
Mirka Norrström och Peter Norrström
Familjen annorlunda-paret Mirka Norrström och Peter Norrström skilde sig 2016.
Nu berättar Mirka om deras nyfunna relation – fyra år efter skilsmässan.
Annons
Mirka Norrströms ilska – efter bilolyckan: ”Mansgrisar”Brand logo
Mirka Norrströms ilska – efter bilolyckan: ”Mansgrisar”

Mirka Norrström och Peter Norrström blev två välkända ansikten för det svenska folket när de medverkade i TV4:s realityserie Familjen annorlunda. Under flera säsonger fick tittarna Mirka, Peter och barnens vardag i hemmet utanför Uppsala.

Mirka och Peter har tretton barn tillsammans men efter 23 år ihop tog kärleken slut. År 2016 meddelade Mirka att paret därför beslutat sig för att gå skilda vägar.

”Livet blir inte alltid som man har tänkt sig och jag har väldigt länge stått vid ett vägskäl. Jag har kämpat och jag har försökt men tillslut behövde jag verkligen lyssna på mitt hjärta. Annars skulle jag gå under. Vi ska skiljas”, skrev Mirka i ett blogginlägg när hon offentliggjorde beslutet.

Mikas egna ord om relationen med Peter – efter skilsmässan

Mirka har tidigare även berättat för Hänt att relationen till ex-maken nästintill varit obefintlig. Hon förklarade då att de främst fokuserade på att få ihop vardagspusslet med barnen.

Annons

– Nu känns det bra. Vi har liksom kommit förbi den här tjafs-perioden och jag har förstått att vissa saker hjälper inte att ens ta upp. Bara det flyter på med schema över hur han ska ha dem, sa då Mirka till Hänt.

Sedan Mirka slutade synas i tv-rutan har följarna kunnat fortsätta att ta del av uppdateringar från hennes liv på sociala medier. På Instagram är hon en flitig använder som ofta kör live-sändingar med följarna. Hon driver även den populära bloggen, Trettonbarnsmamman.

Mirka och Peters nya beslut för barnen

Nyligen delade Mirka med sig av ett långt blogginlägg där hon berättade om vad hon haft för sig den senaste tiden. Precis som vanligt har det varit hektiskt med massor av olika evenemang med de olika barnen. Men i samma inlägg berättade Mirka dessutom om den nya relationen hon och ex-maken Peter funnit.

”Jag och Peter har pratat en hel del sista tiden och även grillat ute tillsammans med barnen. Vi satsar på att kunna hitta på lite olika saker ihop med barnen då och då vilket vi tror är bra för barnen. Och det känns bra att vi är på nivån där vi kan göra sådant för barnens skull”, skriver Mirka i sin blogg och fortsätter:

”Och bara för att ingen ska misstolka detta – Nej, det kommer aldrig att bli vi två igen! Men faktum är att vi har barnen ihop och det gynnar alla att vi kan ha en vänskaplig nivå mellan oss.

FOTO: TT/Instagram

Annons