TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Bonde söker fru-Leif Eriksson om förändrade relationen med barnen

08 nov, 2020 
Leif Eriksson
Bonde söker fru-Leif Eriksson har på senaste känt en förändring i relationen till barnen.
Nu berättar han om känslorna – samt sorgen över att inte kunna besöka gården i Spanien.
– Det är skit faktiskt, säger Leif till Hänt.
Annons
Inspelningen av "Bonde söker fru" tvingades avbryta - tjejerna fick flytta in på hotellBrand logo
Inspelningen av "Bonde söker fru" tvingades avbryta - tjejerna fick flytta in på hotell

I den senaste säsongen av Bonde söker fru – jorden runt fick TV4-tittarna lära känna avokadobonden Leif Eriksson, 69. Leif bjöd ner ett helt gäng härliga kvinnor till sin gård i Spanien men trots trevliga dejter uppstod aldrig någon kärlek i programmet. När det var dags för slutval hade Leif inte ens några av brevskrivarna kvar på gården utan beslöt sig för att söka kärleken på annat håll.

Leif Erikssons kärlekslycka efter Bonde söker fru – jorden runt

Sagt och gjort fortsatte han sin jakt hemma i Sverige. Gården Leif bodde på i programmet är nämligen hans sons och från början var det egentligen just sonen som blev tillfrågad om att vara med i programmet. Men även Leif tillbringar mycket av sin tid på avokadofarmen i Spanien så istället var det just Leif som tittarna fick följa.

Kärleksjakten var till en början kämpig men nyligen kunde Leif avslöja att han funnit den stora lyckan med en kvinna vars namn är Cristina.

Annons

– Det här känns skitbra faktiskt!, sa Leif till Hänt när han berättat om relationen.

Sorgen över att inte kunna åka till gården i Spanien

Även om kärlekslivet nu går stålande så finns det däremot även mindre roliga saker som sker i Leifs liv också. På grund av pandemin har han inte kunnat åka till gården i Spanien på en längre tid – något som han saknar rejält.

– Stora grabben har varit i Spanien men jag fick inte följa med. Vi skulle köra ner en bil som vi tänkte ha där. Så jag frågade Mattias om när ska vi göra det då? Och han svarade "du farsan, du stannar hemma". Vadå då undrade jag? Du är i riskzonen. Jaha, då fick man höra det också. Men de har varit nere nu i tre veckor, säger Leif.

Att Leif blir kvar i huset hemma i Haninge med sina stora längtan efter gården i Spanien, tycker han känns jobbigt.

– Det är skit faktiskt. Det känns dåligt men vi får hoppas att det ordnar upp sig snart.

Annons

Leif om förändrade relationen med barnen

Pandemin ställer även till det för Leif gällande relationen till barnen. Precis som för många andra har de fått minska på närkontakten.

– Ja vi har träffats men det blir ju inte det vanliga. Vi är en kramgo familj om man säger så och så blir det inte nu. Det blir den där jävla armbågen, säger Leif.

Hur känns det då?

– Nej men det känns inte bra.

Leif har även åtta barnbarn, och precis som med sönerna har möjligheterna att träffas blivit allt svårare.

– Det är inte som förr, det är rätt dåligt nu. Men nu börjar det bli kallt också, förut kunde vi i alla fall träffas ute. Det blir inte så ofta nu.

Annons