Mirka Norrström om sonen Davids svåra smärtor – nu berättar hon om kampen

Mirka Norrström

13-barnsmamman Mirka Norrström är väldigt mån om hennes barn och deras hälsa. Därför är hon lite bekymrad nu när sonen David drabbats av smärta och värk.
”Han fick sova bredvid mig”, skriver hon på bloggen.

Mirka Norrström fångade svenska folkets hjärtan efter hennes medverkan i Familjen annorlunda. Då fick tittarna följa henne och dåvarande maken Peter Norrström och såklart alla barnen.

Trots att programmet blev en succé på TV4 så har det nu lagts ner, men det går fortfarande utmärkt att följa familjerna – via sociala medier. Förutom Mirka så är även Madeleine Ilmrud och Sami Nikula stora på Instagram och diverse blogg.

SORG Anders Bagge om ofrivilliga barnlösheten

Mirka började blogga efter sin medverkan i programmet och där visar hon upp allt ifrån vardagsliv till tuffa motgångar och idag är hon ju ensamstående mamma till hela tretton barn!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kampen mot psykiska ohälsan

Den senaste tiden har Mirka varit ärlig och öppen med att hon haft det väldigt tufft. På bloggen har hon flera gånger berättat om att hon kämpar med psykisk ohälsa. Hon har nämligen lidit av sömnproblem och utmattning, och hon har berättatat om hur motgångar kan få henne att bryta ihop totalt.

Något som glädjer henne är dock att hon och ex-maken Peter Norrström har fått en mycket bättre kontakt på senaste. Mirka har tidigare berättat för Hänt att relationen till ex-maken nästintill varit obefintlig. Men i slutet av förra året kom hon med den roliga nyheten att de två valt att ta upp kontakten.

”Jag och Peter har pratat en hel del sista tiden och även grillat ute tillsammans med barnen. Vi satsar på att kunna hitta på lite olika saker ihop med barnen då och då vilket vi tror är bra för barnen”, skrev hon då.

Familjen Annorlunda

Mirka tog med sig alla barnen till Göteborg för en weekend.

Foto: TV4

Sonen David lider av smärtor och värk

Mirka och Peter har idag delad vårdnad om barnen och några av dem är fortfarande ganska små. Faktum är att sonen David är i just den fasen där man växer väldigt mycket för tillfället. David har nu fått växtvärk vilket är något som nu drabbar honom hårt, eftersom det innebär en hel del smärtor och värk.

”Sitter på altanen och njuter en stund av solen innan den försvinner då molnen börjar dra in.”, skriver Mirka nu på bloggen innan hon berättar om Davids smärtor:

”Lite småtrött efter att ha fått tampas med Davids växtvärk inatt. Han fick sova bredvid mig och har sparkats och gnällt halva natten och även lyckats väcka Lilja några gånger.”, fortsätter hon.

Och nu stöttas hon av fansen, det är nämligen hela 125 personer som gillat blogginlägget.

LÄS OCKSÅ: Mirka Norrström stöttas av följarna efter orden om hälsan

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens egna ord om nya kärleken – nu är det officiellt

FOTO: TV4, Instagram

Senaste nytt