Mirka Norrström stöttas av följarna efter orden om hälsan

Mirka Norrström

Trettonbarnsmamman Mirka Norrström är ofta öppen om livets upp och nedgångar.
Nu berättar hon mer om kampen mot sin psykiska ohälsa – och hon möts av ett enormt stöd från sina följare.

Mirka Norrström, 48, känner vi alla igen från Familjen annorlunda där hon tillsammans med ex-maken Peter Norrström visade upp familjelivet med alla sina barn. Efter sin medverkan i flera säsonger så började Mirka blogga, där hon numera visar upp allt ifrån vardagsliv till tuffa motgångar och idag är hon ju mamma till hela tretton barn!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: SAGOLIKT Strömstedt säljer sitt torp – se magiska bilderna

Mirka Norrströms kamp – lider av psykisk ohälsa

Mirka har bland annat varit ärlig med att hon haft det väldigt tufft senaste tiden. På sin blogg har hon flera gånger varit öppen med att hon kämpar med psykisk ohälsa.

Mirka har nämligen lidit av sömnproblem och utmattning, och på sin blogg har hon beskrivit om hur motgångar kan få henne att bryta ihop.

Något som glädjer henne är dock att hon och ex-maken Peter Norrström har fått en mycket bättre kontakt på senaste. Mirka har tidigare berättat för Hänt att relationen till ex-maken nästintill varit obefintlig. Men i slutet av förra året kom hon med den roliga nyheten att de två valt att ta upp kontakten.

”Jag och Peter har pratat en hel del sista tiden och även grillat ute tillsammans med barnen. Vi satsar på att kunna hitta på lite olika saker ihop med barnen då och då vilket vi tror är bra för barnen”, skrev hon då.

Mirka stöttas av följarna efter ärliga orden om hälsan

Som tidigare nämt har Mirka en stor blogg och uppdaterar titt som tätt om livets alla delar. När hon under söndagen firade finska mors-dag berättade hon att hon numera mår ganska bra och att livet flyter på mycket tack vare träningen.

”Annars så flyter livet på. Vissa dagar är sämre men känner ändå att det har varit bättre de senaste veckorna. Jag håller fast vid min träning som är rent psykiskt otroligt viktigt för mig och jag har kontakt med ett fåtal personer för tillfället. Det är vad som funkar bra här och nu.”, skrev hon.

Till en ny bild stöttas hon nu av följarna som peppar och pushar Mirka att orka.

”Godmorgon. Ny vecka och kan inte påstå att jag är den piggaste i stan idag. Men det tar sig nog”

Flera kommenterar sitt stöd som: ”Bästa Mirka” och ”Hoppas du blir piggare”

LÄS OCKSÅ: Tittarna rasar mot Lotta Engbergs inslag i Bingolotto: ”Chockad”

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens egna ord om nya kärleken – nu är det officiellt

FOTO: Instagram / CHRISTIAN ÖRNBERG / EXP / TT