Robin Bengtssons öppna fråga till Sigrid Bernson

Sigrid Bernsson & Robin Bengtsson

Robin Bengtsson och Sigrid Bernsson har varit ett par i två år och bor tillsammans i Vallentuna med Robins son William. Nu ställer sångaren en öppen fråga till sin kärlek efter familjelyckan med henne och sonen.

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson träffades när de båda medverkade i Let's dance 2019. Snabbt hittade de varandra och både kollegor och vänner noterade att det fanns stark kemi mellan dem. Men trots att flera både såg och misstänkte att det var något mellan dem valde de att hålla det hemligt fram till julen 2019, då de tillslut bekräftade att de faktiskt var ett par. Sedan dess har kärleken sprakat mellan dem och i mars förra året tog de det stora steget att köpa hus tillsammans.

Huset ligger i Vallentuna, strax utanför Stockholm, och där bor de också med Robins son William. Nu ställer Robin en öppen fråga till Sigrid efter familjelyckan med henne och sonen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Verkliga orsaken till Samir Badrans försvinnande

Robin Bengtsson och Sigrid Bernsons familjelycka

Och att den lilla familjen är lyckliga tillsammans där ute i Vallentuna råder det ingen tvekan om. Kärleken mellan Sigrid och Robin verkar bara växa sig starkare, och den lilla trion som de bildat njuter av att spendera tid med varandra. Och under Robins födelsedag var det något som blev extra tydligt.

”Grattis älskling på din dag. Allt du är, är allt jag någonsin drömt om! Så grattis till mig också!”, skrev bland annat Sigrid under en pussbild på henne och I can't go on-sångaren.

Robin svarade självklart på den fina kärlekshyllning genom att kommentera något fint tillbaka under bilden men passade även på att själva hylla Sigrid i ett eget inlägg. Under en bild på honom, William och massa presenter skrev han:

”Blev så mysigt firad imorse av Sigrid och Wille. Älskar er så mycket. På tok för många presenter. Men det var ju saker till oss alla tre och presenter till hela familjen är det bästa jag vet.”

Robins öppna fråga till Sigrid – beslutet med sonen William

Robin, Sigrid och William brukar ofta hitta på saker tillsammans, men häromdagen hade Robin och William lite kvalitétstid själva och tillsammans passade de på att tänja lite på reglerna. På Robins story kunde man nämligen se att han och sonen åt makaroner i soffan, något som vanligtvis inte brukar anses okej. Till bilden skämtade han även till det genom att skriva en öppen fråga till Sigrid som inte var på plats när detta skedde.

”Sigrid, är det okej om vi äter i soffan?”, skrev han till bilden innan han också hashtaggade #grabbvecka.

LÄS OCKSÅ: David Lindgren: Keyyo och Hugo Gustafsson dejtar efter Let's dance

LÄS OCKSÅ: Martin Björks chock efter Filip Lamprechts avslöjande om statusen med Peg Parnevik