LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför försvann Samir Badran helt – egna orden om kändisskapet

27 maj, 2021 
AvLovisa Ström
Samir Badran
Samir Badran var länge en av Sveriges mest kända tv-profiler och artister innan han plötsligt försvann helt från rampljuset.
Nu berättar stjärnan varför han egentligen försvann.
– Det finns inget positivt med att vara kändis alls, säger han till Aftonbladet.
Annons
Här får Samir panik på Talang-scenenBrand logo
Här får Samir panik på Talang-scenen

Samir Badran slog igenom med dunder och brak när han gjorde succé i realityprogrammet Paradise hotel. Snabbt blev han känd över hela Sverige och tillsammans med Viktor Frisk skapade han sedan den berömda duon Samir & Viktor. Tillsammans turnerade de Sverige runt med låtar som Bada nakna, Odödlig och Shuffla och två gånger var de även med och tävlade i den folkkära musiktävlingen Melodifestivalen.

Men för ett tag sedan gick duon ut med att de valt att lägga musikkarriären på paus. Nu berättar Samir om det nya livsbeslutet och hur kändisskapet, enligt honom, förstörde hans liv.

Samir Badran bytte karriär – det gör han idag

För ungefär ett år sedan gick tv-profilen ut med att han bestämt sig för att bli mäklare. I ett inlägg på Instagram berättade Samir:

”Första dagen på mäklarutbildningen. Dax att gå vidare i karriären och göra något som jag älskat hela mitt liv. Fastigheter och lägenheter. Har varit sjukt nervös inför att börja plugga men nu kör vi!”

Annons

Men att börja studera är inte den enda livsförändringen Samir Badran har gjort. Utöver det har han även flyttat tillbaka till sin hemstad Linköping och har även förlovat sig med kärleken Julia Sundquist, som han numera också bor tillsammans med.

Därför försvann Samir Badran från rampljuset efter succén

Och att byta livsbana är det bästa beslut Samir har tagit. Livet som kändis var nämligen inget för honom och i en intervju med Aftonbladet berättar han att det rentav förstörde hans liv.

– Jag gillar inte att vara offentlig. Nu är jag ju det ändå och jag gör den här intervjun, men jag gillar inte att vara känd. Det är vidrigt och det förstörde mitt liv helt ärligt. Jag vill ändå säga det, säger han till tidningen..

Samir berättar att han fick utstå en hel del hat, och att han faktiskt inte förstår varför så många unga idag strävar efter att bli kända.

– Jag förstår inte vad folk söker i kändisskap och varför ungdomar vill in i den världen och bli kända. Den skiten man får stå ut med, det finns inget positivt med att vara kändis alls, säger Samir Badran och fortsätter:

– Den som står i rampljuset får ju mest hat och det är där folk letar fel. Jag har inte det fokuset på mig längre och jag lever som en vanlig människa nu. De som följer mig gör det för att de gillar mig.

Annons