Marie Mandelmann ber om hjälp – efter anställd har brutit benet

Marie Mandelmann och Gustav Mandelmann

Marie och Gustav Mandelmann har fått riktigt otur.
Deras bagare har nämligen skadat sig och nu söker de en ny som kan hjälpa till i deras trädgårdskök.
”Hjälp!!! Nu har det hänt det som bara inte får hända!”, skriver Marie.

Lantbrukarna Marie Mandelmann och Gustav Mandelmann lever ett liv många drömmer om. De är självförsörjande på sin egen gård nere i skåne och du känner nog främst igen paret från den egna serien Mandelmanns gård på TV4.

De har sedan programmet hade premiär för ett par år sedan blivit riktiga tittarfavoriter. De har bland annat vunnit flera priser på Kristallen-galan för sina program och har varit oerhört glada över responsen från tittarna.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Exklusivt
MYSIGT Filips relation till Keyyo – efter uppbrottet från Peg

Marie och Gustav Mandelmanns sorg över hunden Siri

I den senaste säsongen av programmet delade Gustav och Marie Mandelmann med sig av en tråkig nyhet. Deras älskade gårdshund Siri hade gått bort, efter 15 år orkade inte hennes hjärta mer.

I programmet fick tittarna höra de hjärtskärande orden om Siris sista tid i livet. När en veterinär varit på plats och undersökt Siri konstaterade man att det inte gick eller fanns något att göra för att rädda Siris liv. Troligtvis hade Siri fått en hjärtinfarkt och därav kunde man inte göra annat än att låta henne somna in.

Hunden Siri ligger nu begravd i hönsgården hos Mandelmanns, där tyckte hon nämligen om att vara och hade en alldeles egen koja som hon brukade vara vid. På den platsen har paret Mandelmann nu planterat ett träd för Siri.

– Men Siri bestämmer själv. Enda till sin sista stund tror jag Siri tänkte att det var hon som bestämde här och att vi var som hundar, berättade Gustav Mandelmann i programmet vid tillfället.

Mandelmanns otur – anställd har brutit benet: ”Hjälp”

Marie och Gustav driver Mandelmanns Trädgårdar tillsammans och tar emot besökare och turister varje år.

Men nu har Marie och Gustavs bagare olyckligt brutit benet. Vilket innebär att Marie och Gustav nu akut söker efter en bagare till sommarens sex veckor på gården. Det är på Instagram som Marie nu vädjar om hjälp och söker en anställd.

Till bilden skriver Marie: ”Hjälp!!!Nu har det hänt det som bara inte får hända!Vår vän som jobbar med baket i vårat trädgårdskök har brutit benet!Så medans hon kryar sitt ben söker vi en bagare i ca 6 veckor med start efter midsommar.”

Vidare frågar en följare om kraven för att söka varpå Marie skriver: ”Erfarenhet av bak i större skala”

Hon skriver även att man måste kunna baka söta bakverk och bröd. Flera följare stöttar nu Marie och hoppas det ordnar upp sig, en skriver bland annat: ”Hoppas ni hittar någon fort.”

LÄS OCKSÅ: Kronprinsessan Victoria och prins Daniels nya lyxköp på Värmdö

LÄS OCKSÅ: Därför firar Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen inte midsommar tillsammans

FOTO: TV4

Senaste nytt