ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Keyyo om relationen till Filip Lamprecht efter Let's dance 2021

21 jun, 2021 
FILIP OCH KEYYO EFTER LET'S DANCE 2021
Keyyo och Filip Lamprecht var två som deltog i Let's dance 2021. De har efter programmet setts umgås en del tillsammans med andra deltagare. I en intervju med Hänt berättade Keyyo om relationen.
– Vi är jättebra kompisar och hänger, hela gänget hänger.
Annons
Det kommer du få höra i Keyyos sommarpratBrand logo
Det kommer du få höra i Keyyos sommarprat

Filip Lamprecht, 24, och Kristina ”Keyyo” Petrushina, 24, medverkade i Let's dance 2021. Keyyo åkte ut några veckor innan finalen, men fick sedan en andra chans att komma tillbaka i tävlingen efter att Carola Häggkvist valde att hoppa av på grund av hälsoskäl och utmattning.

Keyyo och danspartnern Hugo Gustafsson dansade då vidare och slutade på en tredje-plats. Filip Lamprecht och danspartnern Linn Hegdal blev tillslut segrare i årets säsong och det rådde ingen som helst tvekan om att Filip och Linn njöt av vinsten. Efter fartfyllda och hårda veckor fick de äntligen titulera sig som vinnare tillsammans.

Årets säsong av Let's dance – avhopp och dramatik

Årets säsong av Let's dance bjöd verkligen på allt och lite till. Förutom att vi befinner oss mitt i en coronapandemin hände det en hel del saker bakom kulisserna.

Bara några veckor innan finalen valde nämligen deltagren och schlagerstjärnan Carola Häggkvist att hoppa av programmet med omedelbar verkan. Detta efter att hon drabbats av utmattningssyndrom, artisten skrev själv om hela beslutet på sociala medier och främsta orsaken bakom avhoppet var just brist på återhämtning. Dessutom hade hon fått avrådan från läkare att inte medverka mer – då kroppen skrek efter vila och återhämtning.

Annons

Förutom Carolas avhopp var det en hel del prat från Filip Lamprechts numera ex-flickvän Peg Parnevik. Hon uttryckte i sin egen podd att hon inte gillar Let's dance och att de bland annat ska ha skämtat på hennes bekostnad.

Under lördagen nåddes vi av beskedet att Peg och Filip inte längre är tillsammans då Filip inte nekade Peg som ”ex” i en intervju i P3 med: Sara Kinberg och Ison Glasgow. Strax innan uppbrottet bekräftades syntes Filip äta lunch tillsammans med Keyyo.

Keyyo och Filip Lamprechts relation efter Let's dance

Många blir goda vänner efter att ha medverkat i Let's dance, i flera månader jobbar deltagarna väldigt intensivt och lär känna varandra på en djupare nivå än vad man kanske annars skulle ha gjort.

Efter programmet har även Keyyo och Filip Lamprecht kommit nära varandra. De har som tidigare nämnt ätit lunch tillsammans och innan dess gått på Gröna lund. På Instagramstory delade Filip en bild där det står: ”Drömmisar!” där både Filip och Keyyos namn står med.

Filip Lamprecht och Keyyo har ätit lunch tillsammans

Här syns även Keyyo på bild.

Keyyo och Filip Lamprecht äter lunch

När Hänt intervjuade Keyyo gällande sitt sommarprat i P1 berättade hon om relationen till deltagarna och Filip Lamprecht, hon beskrev Filip som en jättebra vän.

– Vi är jättebra kompisar och hänger, hela gänget hänger, sa Keyyo då.

FOTO: Karin Törnblom/TT / Christine Olsson/TT

Annons