BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Filip Lamprecht och Peg Parnevik har gjort slut

19 jun, 2021 
Peg Parnevik, Filip Lamprecht
Det har spekulerats ett tag kring att Filip Lamprecht och Peg Parnevik ska ha gjort slut. När Filip gästar P3 med: Sara Kinberg och Ison Glasgow kallar programledaren Ison Glasgow henne för Filips ex. Och Filip stoppar honom inte.
Annons
Svenska kändisar som dejtade innan de blev kändaBrand logo
Svenska kändisar som dejtade innan de blev kända

Det var under Filip Lamprechts, 24, medverkan i Let’s dance 2021 som rykten om ett uppbrott mellan honom och Peg Parnevik började florera. Detta var däremot något de dementerade gång på gång. I en intervju med P4 Extra berättade Filip hur det låg till.

– Det är spekulationer, alltihopa. Det är ingenting som är nytt heller, det gillas att spekuleras och det är inte så dramatiskt, vi mår bra, säger han och får sedan den raka frågan om de fortfarande är ett par.

– Vi är fortfarande tillsammans, säger han.

Filip Lamprecht och Peg Parnevik har gjort slut

Men nu verkar det svaret ha ändrats, för nu när Filip gästar P3 med: Sara Kinberg och Ison Glasgow beskrivs Peg som hans ex.

– Hur länge tror du att du och ditt ex kommer att vara kopplade till varandra? Hur länge tror du att det kommer att vara och vad måste man göra för att bryta den storylinen?, frågar programledaren Ison Glasgow varpå Filip svarar:

Annons

– Alltså, jag vet faktiskt inte. Jag tror bara... jag vet inte om man ska försöka bryta det, det får bara vara som det är. Där har man märkt att man inte ska ta åt sig för mycket. Jag har lätt att stänga ute allt det där. Peg är otrolig på det också. Det är synd att hon behöver göra det, men hon har ju alltid fått väldigt mycket hat från folk och folk som har skrivit elakt. Det är så jävla tråkigt att det är så, svarar Filip då.

Därför trodde följarna att det var slut mellan paret

Den senaste tiden har följarna spekulerat i om det möjligtvis hade tagit slut mellan paret – av några olika anledningar. Det började med att Peg inte visade något stöd offentligt under Filips Let's dance-resa. Detta var något avvikande då hon la en och annan röst under förra året när systern Penny Parnevik, 24, ställde upp i tävlingen.

En annan aspekt som gjort följarna misstänksamma har att göra med hur Filip valde att svara på relationsfrågan i Martin Björks Youtube-serie Intimt med Björken.

– Jo jo, absolut. Så att, det är jättebra, sa Filip tvärt.

Hans svar fick fansen att bli misstänksamma då det inte lät särskilt övertygande. Och nu visar det sig att följarna fick rätt, för nu kan Filip avslöja att det helt enkelt är slut mellan dem.

Hänt har sökt Filip Lamprecht för en kommentar.

FOTO: TT

Annons