LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så mörkade Hanna Hedlund och Martin Stenmarck skilsmässan

19 jun, 2021 
Lovisa Ström
Martin Stenmarck & Hanna Hedlund
Hanna Hedlund och Martin Stenmarck har levt separerade i över ett halvår och trots att de båda gjort en hel del intervjuer på senaste har de lyckats hålla det hemligt. Såhär mörkade de skilsmässan.
Annons
Hanna Hedlund och Martin StenmarckBrand logo
Hanna Hedlund och Martin Stenmarck

Kändisparet Hanna Hedlund och Martin Stenmarck har varit ett par i över tjugo och tillsammans har de barnen Ida, Saga och Love. Men under förra veckan chockade de hela nöjessverige när de i ett inlägg på Instagram gick ut med att de valt att gå skilda vägar.

I inlägget som de både delade skrev de att de hade bott isär i sex månader och att de tänkte fortsätta så, och flera var chockade över att man inte hade kunnat misstänka något trots att både Hanna och Martin gjort en hel del intervjuer under året.

Martin Stenmarck och Hanna Hedlunds ord om separationen

I över tjugo år har de funnits vid varandra sida, men nu har kärlekssagan kommit till ett slut. I det öppna meddelandet förklarar de hur de trots det fortfarande är goda vänner och hur de kommer fortsätta att stötta varandra i vad det än gäller.

”Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra.Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par”, skriver de bland annat.

Annons

Och i kommentarsfältet är det hundratals kommentarer från både följare, vänner och bekanta som stöttar paret för deras ärlighet och beslut.

Så mörkade Hanna Hedlund skilsmässan med Martin Stenmarck

Samtidigt som de levde separerade var Hanna också aktuell med Let's dance, men trots alla intervjuer och frågor om både familj och Martin var det ingen som kunde misstänka att det var en skilsmässa på gång. När Hänt pratade med Hanna tidigare i år berättade hon nämligen att det var Martin som fått henne att tacka ja till programmet och hur han gjorde allt för att underlätta för henne under den intensiva perioden.

– Martin vet att jag vill lära mig dansa och jag har fått frågan förut men tackat nej. Men Martin sa att "du vill ju" och då kände jag att jag kör! Ibland behöver man en påminnelse från den som känner en bäst att du vill ju det här, sa hon då.

Och på frågan hur han stöttade henne svarade hon:

– Jättemycket. Han tar ju ansvar och hämtar och kollar videoklipp på när jag dansar och säger att det är bra.

Annons