Stefan Odelberg har hittat kärleken på nytt i Petra Johansson

Petra Johansson & Stefan Odelberg
Avslöjar

Tidigare i år gick Stefan Odelberg ut med att han och tidigare hustrun Berna Inceoglu valt att gå skilda vägar. Men nu kan han avslöja att han hittat kärleken på nytt.
– Jag vet att vi kommer vara livskamrater resten av livet, säger han i en intervju med Aftonbladet.

Det var i början av året som Bingolotto-profilen Stefan Odelberg gick ut och berättade att han och Berna Inceoglu bestämt sig för att gå skilda vägar efter fem år som gifta. Men trots att en separation sällan är enkel har de tidigare makarna en fortsatt fin relation och i en intervju med Hänt har Stefan tidigare berättat att anledningen bakom uppbrottet helt enkelt hade och göra med att känslorna tinat.

Men nu har Stefan hittat kärleken på nytt! I en intervju med Aftonbladet berättar han om de starka känslorna han känner för nya flickvännen Petra Johansson och hur ser på framtiden tillsammans med henne.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Stefan Odelbergs starka ord om nya kärleken Petra Johansson

Petra jobbar som sex- och relationscoach och träffade Stefan i slutet av förra sommaren när han planerade en grabbhelg. Där och då föddes en attraktion mellan det numera paret och sedan dess har de hållit kontakten.

– Där och då föddes en nyfikenhet och attraktion och efter det började vi höras och umgås. Det känns helt fantastiskt och det känns som jag har hittat den där lekkamraten som gillar att leka på samma sätt som jag och vi förstår verkligen varandra. Vi kommunicerar extremt mycket och pratar om allt, berättar Stefan innan han fortsätter:

SANNINGEN Därför vill inte Hanna och Martin prata om skilsmässan

– Jag vet att vi kommer vara livskamrater resten av livet, så är det bara. Det är verkligen inte sagt med en nyförälskelsekänsla, utan något som jag känner väldigt djupt inom mig.

Stefan om framtiden med Petra – berättar om barnplanerna

Petra har sedan tidigare en son vid namn Rasmus, och i intervjun avslöjar Stefan att de redan pratat om att en dag kanske skaffa ett gemensamt barn.

– Det är ju svårt att svara ja eller nej på en sådan otroligt stor fråga. Men vi brukar ibland spela in filmer till vår framtid. ”Hej framtiden, nu ska vi prata om barn och så här tycker vi just nu”. Men när jag sa det sa Petra att vi inte ska prata om jag vill ha barn eller inte, utan hur jag skulle vilja leva med ett barn. Jag skulle exempelvis vilja vara barnfri en dag i veckan och en helg i månaden för att kunna göra något med min partner eller mig själv. Frihet är något jag tycker är viktigt, det tycker vi båda två, säger Stefan varpå Petra fortsätter:

– Jag som har barn kan säga såhär. Ska jag ha barn en gång till så är det med Stefan som jag ska göra den resan. Det skulle kännas så spännande och tryggt att göra det med honom.

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos första ord om Pernilla Wahlgrens kille Christian Bauer

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynnings bråk med Viktor Philipson

SENASTE NYTT!