LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför vill inte Hanna Hedlund och Martin Stenmarck prata om skilsmässan

16 jun, 2021 
Lovisa Ström
Hanna Hedlund & Martin Stenmarck
Hanna Hedlund och Martin Stenmarck har gått skilda vägar efter över tjugo år som ett par.
Nu har de bestämt sig för att inte prata något mer om skilsmässan – här är anledningen bakom.
Annons
Mirja Turestedt om Martin Stenmarcks skådespel i serien "Lyckoviken" – hade fördomarBrand logo
Mirja Turestedt om Martin Stenmarcks skådespel i serien "Lyckoviken" – hade fördomar

Kändisparet Hanna Hedlund och Martin Stenmarck har varit ett par i över tjugo och har tillsammans barnen Ida, Saga och Love. Men under förra veckan gick Hanna och Martin ut med att de bestämt sig för att gå skilda vägar. I ett inlägg på Instagram berättade de om beslutet:

”Ja, Allt har sin tid.Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra.Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par.”

Men efter det inlägget har de valt att inte prata mer om det. Nu berättar de om varför de inte vill prata något mer om skilsmässan.

Därför valde Hanna Hedlund och Martin Stenmarck att gifta sig efter nästan 20 år

Trots att Hanna och Martin varit ett par i 23 år har de bara varit gifta i sex, och anledningen att de inte gift sig tidigare är helt enkelt att tajmingen inte varit rätt. Under deras tid tillsammans har bröllop kommit på tal ett flertal gånger, men inte förrän efter att Hanna förlorade sin pappa år 2016 bestämde de sig för att faktiskt göra det. I en intervju med Aftonbladet har Hanna tidigare berättat om vad det var som fick de att tillslut komma till skott.

Annons

– Det låter ju helt hemskt. Men jag tror att det var för att min pappa gick bort 2016. På begravningen såg jag hur viktigt det var att ha en process för sorgen, och i det så väcktes något. Vi samtalade mycket, och fick ett behov av att ha en ceremoni också för kärleken. Det kändes som att det var viktigt att befästa vår familj, och vi hade både begravning och bröllop under samma år, sa hon då.

Därför vill inte Hanna Hedlund och Martin Stenmarck prata om skilsmässan

Men nu har kärlekssagan kommit till ett slut och på Instagram har det tidigare paret mötts av oändligt fina och stöttande kommentarer från både följare, vänner och bekanta. Men efter det öppenhjärtliga inlägget har de nu bestämt sig för att inte prata något mer om det, och anledningen till beslutet är helt enkelt deras barn.

”Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang”, skriver de.

Annons