Anna Brolins nya video på 3-årige sonen Lionel väcker stor ilska

Anna Brolin.

Anna Brolin och hennes familj hejade på Sverige i EM från deras lägenhet i Stockholm.
Nu rasar följarna efter en upptäckt i ett videoklipp på sonen Lionel.
Ser otäckt ut”, skriver en person i en kommentar.

Tv-profilen Anna Brolin har jobbat på TV4 sedan många år tillbaka. Just nu jobbar hon med aktualitetsprogrammet Efter fem men innan dess har hon jobbat med sporten och bevakat många fotbollsevenemang, som EM och VM.

Anna kommer från Enköping och startade sin karriär som sportinstruktör på charterresor. 2006 började hon på Visat Sport där hon fick jobbet som programledare i flera olika program. Efter Visat flyttade hon till TV4 2008 där hon har varit långvarig. Hennes stora intresse är fotboll, men 2011 tog sportprogramledaren en liten annan vändning och började som programledare på Nyhetsmorgon. Sen dess har hon varit programledare för Spårlöst, Biggest Loser, Farmen och nu alltså Efter fem.

Anna leder Efter fem oftast på torsdagar och fredagar när kollegan Tilde de Paula Eby inte är där. Tillsammans leder hon programmet med kollegorna Henrik Alsterdal och Maximilian Artell.

Anna Brolin om att leda Farmen

Programledarrollen i Farmen tog Anna över när Paulo Roberto tvingades sluta med omedelbar verkan förra året. Anna såg verkligen fram emot uppdraget.

– Att få arbeta med ett program som Farmen där man kastas tillbaka hundra år i tiden och på nytt lär sig leva det enkla, men ack så aktuella, livet ska verkligen bli superroligt, sa Anna Brolin i samband med kanalens besked.

Hon säger även till Expressen att programmet är en av hennes största utmaningar hittills.

– Det är ett av uppdragen som varit mer utanför min komfortzon så tillvida att jag inte har så mycket erfarenhet av farmarliv. Men det som är naturligt för mig är alla tävlingsmomenten eftersom jag har en idrottsbakgrund och arbetat med idrott i någon form större delen av mitt vuxna liv.

RADARPAR Tildes återförening med David – efter splittringen

Följarnas starka reaktioner efter Anna Brolins bild på sonen

Häromdagen la Anna upp ett filmklipp på sonen Lionel på Instagram när han sitter på deras balkong i Stockholm iklädd en Sverigetröja. Detta var alltså inför premiärmatchen mellan Sverige-Spanien i EM 2021. Till bilden skriver hon:

Ett försök att höras hela vägen till Sevilla”.

Filmklippet är tänkt som en gullig video på 3-årige Lionel, men Anna Brolins följare reagerar på en helt annan sak. De tycker nämligen att pojken står alldeles för nära balkongräcket, som heller inte verkar vara så stabilt. Många uttrycker nu sin oro i kommentarsfältet till inlägget.

Får rysningar när jag ser hur osäkrat balkongen är”, hälsar en följare.

”Ta bort lillkillens handtag, så han inte klättrar på det med risk för fall!!”, skriver en annan.

En tredje följare skriver: ”Ser otäckt ut.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens bröllopsbesked med Christian Bauer

LÄS OCKSÅ: TV4-tittarna rasar efter missen med Marléne Eriksson i Nyhetsmorgon

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

SENASTE NYTT!