TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carolina Gynnings bråk med Viktor Philipson

16 jun, 2021 
Lovisa Ström
Carolina Gynning & Viktor Philipson
Carolina Gynning och Viktor Philipson väntar en dotter som beräknas födas när som helst.
Men de är inte helt överens när det kommer till vad hon ska heta. Nu berättar Carolina om bråken med Viktor.
– Vi kan inte enas överhuvudtaget, säger hon.
Annons
Allt du behöver veta om Carolina GynningBrand logo
Allt du behöver veta om Carolina Gynning

Drygt fem månader har gått sedan Carolina Gynning avslöjade att hon och Viktor Philipson väntar barn. Det var i ett inlägg på Instagram som hon skrev om den stora nyheten och lyckan var total. Men att bli föräldrar innebär också en hel del beslut. I podden Gynning & Berg - hittar sig själva berättar Carolina nu om en grej hon och Viktor har varit oense om, och hur de har valt att lösa det.

Carolina Gynning om namnbesluten med exet Alexander Lydecker

Tillsammans med tidigare kärleken Alexander Lydecker har Carolina döttrarna Alicia och Adele, och i podden berättar hon att hon och Alexander landade i att de skulle heta just det väldigt smidigt.

– När det var snack om Alicias namn så ville faktiskt jag att hon skulle heta Alessia och hennes pappa Alice och då blev det mitt emellan, säger Carolina innan hon fortsätter:

– Och sen med Adele så var det bara helt självklart för mig och jag tror jag var så bestämd med det att han liksom inte vågade säga något. Hon ska heta Adele. Det var inget snack om saken.

Annons

Carolina Gynnings bråk med Viktor Philipson dagar innan förlossningen

Men den här gången har det inte varit lika enkelt. I podden berättar Carolina nu att hon och Viktor är oense när det kommer till vad deras gemensamma barn ska heta, och att de därmed kommer att ge barnet två namn.

– Den här lilla nya som kommer vill jag inte avslöja namnet på än för det känns lite privat just nu kanske. Men det har blivit så att vi kan inte enas överhuvudtaget så hon kommer få två namn, berättar hon.

– Så han kommer kalla henne för det ena och du för det andra?, frågar Carina Berg då varpå Carolina svarar:

– Ja precis och då får det vara så tills att vi kanske känner att det blir rätt liksom. Och det kanske blir något annat sen tillslut. Jag tycker alltid att mina barn alltid har så många olika namn och när de ligger i magen och man kallar de olika grejer. Och det tror jag att jag fått från min pappa faktiskt för han var alltid väldigt bra på att hitta på gulliga smeknamn.

Annons