LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Victor Nilsson Lindelöf avbryter intervjun efter känsliga frågan om familjen

19 jun, 2021 
Maja Nilsson Lindelöf, Victor Nilsson Lindelöf
Victor Nilsson Lindelöf har sonen Ted Louie ihop med hustrun Maja Nilsson Lindelöf. Den senaste tiden har Ted Louie verkligen saknat sin pappa och nu visar det sig vara ömsesidigt.
– Det är jobbigt, säger Victor på en presskonferens.
Annons
Fotbolls EM 2021: 10 kvinnor bakom spelarna i Sveriges landslagBrand logo
Fotbolls EM 2021: 10 kvinnor bakom spelarna i Sveriges landslag

Victor Nilsson Lindelöf, 26, är en av spelarna i svenska landslaget under fotbolls-EM 2021. På grund av coronaviruset är spelarna isolerade och till skillnad från "vanliga" mästerskap är inte spelarnas familjer på plats.

För drygt två år sedan blev Victor Nilsson Lindelöf och hans hustru Maja Nilsson Lindelöf, 25, föräldrar för första gången. Då kunde de glatt meddela att det var en liten son som de fått och han fick namnet Ted Louie.

”Han heter Ted Louie! Det hela började för flera flera år sedan och vi hade bestämt oss för att får vi en dag en son, då ska han heta Louie. Sen blev det Sveriges mest populära namn 2017. Jaha nehe, tråkigt. Ted då? frågade jag. Nej sa Victor. MEN VÄNTA, NU VET JAG VICTOR!!! VI SÄTTER IHOP NAMNEN!! TED LOUIE??!!!! Nej, sa Victor. Aldrig. Min son kommer inte att heta Ted Louie.”, skrev Maja då på sin blogg.

Familjen väntar tillökning

Trots att Victor var skeptisk till namnet så verkade han dock ändra sig och idag är det Ted Louie som gäller. Den lilla familjen bor i Manchester och nyligen kom ett riktigt glädjebesked – familjen ska utökas då Maja är gravid igen!

Annons

”Lockdown var inte så tråkigt ändå”, skrev hon då och visade upp en bild på magen.

Eftersom ingen av spelarna har med sig sina familjer under fotbolls-EM så följer Maja sin make från soffan hemma i Västerås. Hon och sonen Ted Louie hittar på mycket roligt i det varma sommarvädret och bland annat har hon visat upp sonens saknad efter sin pappa. Han har nämligen sett pappa Victor på olika reklampelare och pussat på honom.

Victor Nilsson Lindelöf bryter ihop efter känsliga frågan

Den här bilden är något som journalisterna nu reagerat på och under landslagets presskonferens fick Victor en känslig fråga om familjen.

– Vi har sett att din son känner igen dig på reklampelarna?, sa journalisten.

Victor ser märkbart berörd ut och vill helst inte prata om den stora saknaden efter familjen.

– Det är ingen bra dag idag att fråga sånt. Det är jobbigt, det är klart att man saknar dem där hemma. Det går lite upp och ner från dag till dag, men det är också därför man är här så sorry, jag kan inte..., säger Victor och avbryter intervjun.

Istället för att svara på nästa fråga blir Victor tvungen att avbryta och passa över den bollen på lagkamraten Marcus Danielsson, 32. Innan kameran vinklas över till Marcus så kan tittarna se att Victor är väldigt tagen och saknaden är ett faktum.

Victor Nilsson Lindelöf
Victor är tagen

FOTO: Karin Törnblom/TT, Aftonbladet

Annons