Carola Häggkvists olycka under inspelningen av Stjärnorna på slottet

Carola Häggkvist

Carola Häggkvist är en av artisterna i den kommande säsongen av Stjärnorna på slottet. Inspelningarna börjar nu närma sig sitt slut och då hände det som absolut inte fick hända. Carola skadade sig – igen!
”Aj aj aj ser ont ut”, skriver en följare.

Den kommande säsongen av Stjärnorna på slottet håller just nu på att spelas in och kändisarna befinner sig nere på Bäckaskogs slott i Skåne. Årets stjärnor består av Carola Häggkvist, 54, Per Andersson, 44, Marika Carlsson, 48, David Lagercrantz, 58 och Grynet Molvig, 78.

Det är med andra ord ett intressant startfält, precis som förra säsongen av Stjärnorna på slottet. Då kunde vi se Charlotte Perrelli, Ernst Billgren, Kjell Wilhelmsen, Ola Rapace, och Shima Nivarani.

Att vara en av deltagarna i Stjärnorna på slottet leder ofta till nya vänner och bekantskaper. Detta är något som Carola kan skriva under på. De senaste dagarna har hon nämligen fått lära känna ett helt nytt gäng och de verkar ha haft väldigt roligt.

KRITIKSTORM Efter Charlottes beslut under semestern

Carolas oturliga skadeperiod

Inspelningarna börjar nu närma sig sitt slut och eftersom allt är hemligt innan det sänds på tv kan inte Carola avslöja vad som hänt på inspelningarna eller vad de gjort. Däremot kan hon visa upp en bild på en riktigt rejäl blåklocka som hon fått.

Carola har inte haft turen med sig den senaste tiden när det kommer till hälsan och skador. När hon hade dansat sig ända till den stundande kvartsfinalen i Let's dance kom hon med det oväntade beskedet – hon hoppar av tävlingen av medicinska skäl.

Carola Häggkvist, Tobias Karlsson

Carola dansade med Tobias.

Karin Törnblom/TT

Tiden efter det gick åt till att helt och hållet vila och återhämta sig från den tuffa Let's dance-resan.

Följarnas chock efter Carolas nya olycka

Carola verkar däremot ha återhämtat sig nu och nu är det alltså inspelningarna av Stjärnorna på slottet som gäller. Men nu visar hon upp den otäcka skadan – som fullständigt chockar följarna.

”Sista ’natten’ med gänget och man åker såklart på en riktig klocka på armen som jag upptäcker efter ett litet tag. Det hände på en av stjärnornas aktivitet ( som än så länge är hemlig.. ) det svedde till lite grann, sen kom bölden och lite senare färg paletten. Ungefär likadana färger som min ögon make up! Ha ha .. Ingen fara med mig men skydden hade varit bra att ha på sig.”, skriver artisten till inlägget med en rad bilder på hennes obehagliga skada.

Och i kommentarsfältet är det både chockade och bekymrade följare som uttrycker sig.

”Men kära du så du ser ut, ja det kan ju gå vilt till ibland”, skriver en följare.

”Aj aj aj ser ont ut”, skriver en annan.

”Men Carola nu får du sluta skada dig”, konstaterar en tredje.

”Aj aj, du måste vara mer försiktig”, tillägger en följare.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS OCKSÅ: STOPP! Stora hindret för Bianca Ingrosso efter lägenhetsköpet

LÄS OCKSÅ: STRESS Mia Parnevik om flytten från lyxvillan

FOTO: TV4, Instagram

SENASTE NYTT!