LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carola Häggkvists olycka under inspelningen av Stjärnorna på slottet

19 jun, 2021 
Carola Häggkvist
Carola Häggkvist är en av artisterna i den kommande säsongen av Stjärnorna på slottet. Inspelningarna börjar nu närma sig sitt slut och då hände det som absolut inte fick hända. Carola skadade sig – igen!
”Aj aj aj ser ont ut”, skriver en följare.
Annons
Se det omtalade klippet från Carolas sommarkonsertBrand logo
Se det omtalade klippet från Carolas sommarkonsert

Den kommande säsongen av Stjärnorna på slottet håller just nu på att spelas in och kändisarna befinner sig nere på Bäckaskogs slott i Skåne. Årets stjärnor består av Carola Häggkvist, 54, Per Andersson, 44, Marika Carlsson, 48, David Lagercrantz, 58 och Grynet Molvig, 78.

Det är med andra ord ett intressant startfält, precis som förra säsongen av Stjärnorna på slottet. Då kunde vi se Charlotte Perrelli, Ernst Billgren, Kjell Wilhelmsen, Ola Rapace, och Shima Nivarani.

Att vara en av deltagarna i Stjärnorna på slottet leder ofta till nya vänner och bekantskaper. Detta är något som Carola kan skriva under på. De senaste dagarna har hon nämligen fått lära känna ett helt nytt gäng och de verkar ha haft väldigt roligt.

Carolas oturliga skadeperiod

Inspelningarna börjar nu närma sig sitt slut och eftersom allt är hemligt innan det sänds på tv kan inte Carola avslöja vad som hänt på inspelningarna eller vad de gjort. Däremot kan hon visa upp en bild på en riktigt rejäl blåklocka som hon fått.

Annons

Carola har inte haft turen med sig den senaste tiden när det kommer till hälsan och skador. När hon hade dansat sig ända till den stundande kvartsfinalen i Let's dance kom hon med det oväntade beskedet – hon hoppar av tävlingen av medicinska skäl.

Carola Häggkvist, Tobias Karlsson
Carola dansade med Tobias.

Tiden efter det gick åt till att helt och hållet vila och återhämta sig från den tuffa Let's dance-resan.

Följarnas chock efter Carolas nya olycka

Carola verkar däremot ha återhämtat sig nu och nu är det alltså inspelningarna av Stjärnorna på slottet som gäller. Men nu visar hon upp den otäcka skadan – som fullständigt chockar följarna.

”Sista ’natten’ med gänget och man åker såklart på en riktig klocka på armen som jag upptäcker efter ett litet tag. Det hände på en av stjärnornas aktivitet ( som än så länge är hemlig.. ) det svedde till lite grann, sen kom bölden och lite senare färg paletten. Ungefär likadana färger som min ögon make up! Ha ha .. Ingen fara med mig men skydden hade varit bra att ha på sig.”, skriver artisten till inlägget med en rad bilder på hennes obehagliga skada.

Annons

Och i kommentarsfältet är det både chockade och bekymrade följare som uttrycker sig.

”Men kära du så du ser ut, ja det kan ju gå vilt till ibland”, skriver en följare.

”Aj aj aj ser ont ut”, skriver en annan.

”Men Carola nu får du sluta skada dig”, konstaterar en tredje.

”Aj aj, du måste vara mer försiktig”, tillägger en följare.

FOTO: TV4, Instagram

Annons