Mia Parnevik om stressen under flytten från lyxvillan i Florida

Mia Parnevik

Mia Parnevik och Jesper Parnevik har beslutat att flytta ifrån lyxhuset i Florida. För tillfället befinner de sig i Sverige och nu meddelar Mia att hon kommer ta en paus.
”Den här mormorn ska ta det lugnt”, skriver hon på Instagram.

Mia Parnevik, 53, och Jesper Parnevik, 56, har levt ett liv i USA som bara folk kan drömma om. Jesper är golfproffs och har flera priser i bagaget. Han hade sina största framgångar år 2000, då han vann två tävlingar på amerikanska PGA Tour.

Makarna har alltid bott i USA och har även fyra barn ihop. Peg Parnevik, Penny Parnevik, Philippa Parnevik och Phoenix Parnevik. Barnen bor numera i Sverige och har även de gjort karriär på varsina håll. Du känner garanterat igen någon av barnen då de medverkade i serien Parneviks tillsammans med Mia och Jesper.

OVÄNTAT Anders avslöjar okända relationen till Idol-Caspar

Mia Parnevik och Jesper Parneviks tid innan flytten

Mia är flitig på sociala medier och har under senaste månaderna delat med sig av sin och Jespers tillvaro hemma i Florida. De har packat flyttlådor och rensat större delen av tiden då de sålt lyxhuset i Florida, som till en början var lite knepigt. Men till slut fick Mia och Jesper huset sålt för 7 971 300 dollar, vilket är omkring 67 miljoner kronor. Mia har skämtsamt drivit med Jesper när de packat, främst om att han har så mycket saker – exempelvis skor.

I och med att paret har planer på att flytta till ett mindre hus eller lägenhet har de mycket att rensa. På bilden ovan syns Jesper Parneviks skor, och ja han verkar minst sagt ha samlat på sig en del genom åren.

Till bilden skrev Mia: ”Nu sorterar han ut golfskor, Jesper Parnevik det tar aldrig slut”.

Men förutom att packa och planera flytt har även Mia och Jesper synts åka iväg på en lyxig semester tillsammans.

Mia Parnevik landar i Sverige efter månader av packning

Mia och Jesper är dessutom morföräldrar, dottern Penny har två barn tillsammans med tidigare hockeyproffset Douglas Murray. De har sonen Atticus och nyfödda dottern Pebble.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Och det verkar som Mia tar en paus med allt som har med packning och flytt att göra, för nu har hon landat hemma i Sverige för att umgås med barnbarnen! Hon är inte heller snål med att dela bilder på barnbarnen, ofta ser vi bilder på Atticus och Pebble i flödet.

”Det här är vad jag kommer hem till”, skrev Mia kärleksfullt.

Mia delade senare med sig av en bild som verkligen signalerar hennes längtan efter ett lugn.

Till bilden skriver hon: ”Efter 3 månader med att packa 18000 square feet för att sedan städa ut sommarstugan som tog två dagar... 150 kvadratmeter. Denna mormor tar nu det lugnt och gör alla de andningsövningar som ni talar så mycket om!!”

LÄS OCKSÅ: Karl Fredrik Gustafsson jagas av sexgalningar inför bröllopet

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso berättar om familjetragedin med hunden Marqy

FOTO: Stefan Mattsson/Aftonbladet/TT / TV4