LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrosso berättar om familjetragedin med hunden Marqy

17 jun, 2021 
Bianca Ingrosso
För ett par år sedan gick familjen Wahlgren/Ingrossos hund bort hastigt i en tragisk olycka.
Detta är fortfarande en sorg för Bianca Ingrosso – som nu väljer att berätta om den fruktansvärda tragedin.
”Han dog plötsligt”, skriver hon.
Annons
Bianca Ingrosso: "Varumärkena tjänar mest på oss"Brand logo
Bianca Ingrosso: "Varumärkena tjänar mest på oss"

Bianca Ingrosso, 26, är känd för hela svenska folket. Hon är tv-profil, entreprenör och influencer. När serien Wahlgrens värld drog igång lärde svenska folket känna Bianca och mamma Pernilla Wahlgren, 53, på en helt ny nivå.

Sedan serien tog fart har Bianca hunnit med mycket. Hon har köpt två lägenheter, startat ett sminkmärke och är även en del av programmet Talang då hon sitter i juryn. Bianca som dessutom är en av de största i Sverige på plattformen Instagram har nu delat med sig om den svåra familjetragedin. Det kanske inte många känner till är att Bianca förlorade sin hund i en tragisk olycka.

Bianca Ingrosso avslöjade Pernilla Wahlgrens nya romans

Bianca har blivit både känd och hyllad för sin ärlighet. I april avslöjade hon exempelvis att mamma Pernilla dejtar någon efter flera år som singel. Hela familjen Wahlgren är glada för Pernillas skull, inte minst Pernillas mamma Christina Schollin. I en intervju med Aftonbladet uttryckte hon sin stolthet över Pernilla.

Annons

– Att hon äntligen vågar. Hon har ju uttryckt sig på ett sätt som gör att man förstår hur stort och vackert och fantastiskt det är att hon har släppt in en ny man i sitt liv. Det är henne så väl unt, hon är ju stormande kär, berättade hon då.

– Ska vi inte låta mamma hålla sitt förhållande privat kanske?, sa Benjamin då.

– Ja jo men du vet hur jag är, svarade Bianca.

Bianca Ingrossos ord om familjetragedin: ”Chock”

Bianca har nu haft en frågestund på Instagram och valde att öppna upp sig om familjetragedin som skakade om hela familjen.

För ett par år sedan gick nämligen familjens tidigare hund Marqy bort i en tragisk olycka. Bianca svarar på frågan om hur man kommer över den tunga sorgen:

Annons

”Jag saknar fortfarande Marqy varje dag och efter att han dog plötsligt (han blev överkörd av en bil & dog i min famn) så var jag i chock i 1 månad. Kunde inte sova, dagliga panikångestattacker och saknaden var ENORM!!! Jag sörjde i några månader och det bästa jag gjorde var att skaffa mig Dino som fyllde mitt hjärta”

FOTO: YOUTUBE/ Olle Sporrong/Expressen/TT

Annons