Radioprofilen Roger Nordin är ihop med ex-pojkvännen Jonas Elgh igen

Roger Nordin är tillsammans med Jonas Elgh igen

Radioprofilen Roger Nordin är tillsammans med sin ex-pojkvän Jonas Elgh igen.
Detta bekräftar han nu i en intervju med Aftonbladet.
– Vi har insett att vi båda två är på en annan plats i livet än vad vi var förra gången, säger Roger.
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Laila Bagge och Roger Nordin
Slå på ljud

Radioprofilen Roger Nordin, 44, har varit i branschen länge. Han har de senaste åren varit en av radiopratarna på Rix Morronzoo, tillsammans med bland andra Laila Bagge. Roger har dock haft ett ganska turbulent kärleksliv, något som han själv pratat öppet om i Hänts intervjuserie A walk with the dog. Där förklarade Roger bland annat hur mycket hunden Tella betyder för honom.

– Man får ju inte säga egentligen att hund är ett substitut för barn, för det låter ju lite patetiskt att säga så men det blir ju lite så, berättade Roger i A walk with the dog.

Men kärlekslivet går nu bättre! Under förra året gjorde Roger Nordin och dåvarande pojkvännen Anton Lindbäck slut, men Roger har nu efter en tid som singel återigen hittat kärleken igen – i ex-pojkvännen Jonas Elgh.

Roger Nordin är tillsammans med ex-pojkvännen Jonas igen

Roger bekräftar i en intervju med Aftonbladet att han och ex-pojkvännen Jonas Elgh är ett par igen.

– Ibland så tar livet lite oväntade vändningar. Våra hundöverlämningar har blivit allt längre och känslan av att det är vi igen har vuxit fram under ett tag, men det känns väldigt bra och särboliv är inte så dumt, säger Roger till tidningen och fortsätter:

– Det har vuxit fram. Det var verkligen inget vi hade en tanke på, men vi har insett att vi båda två är på en annan plats i livet än vad vi var förra gången. Jag har nog blivit lite bättre på vissa saker och han på andra saker. Det har gått några år och vi har insett att vi delar samma syn på mycket här i livet och det är ju inte fel.

Därför vill Roger Nordin vara särbo med kärleken Jonas Elgh

Paret har även bestämt att de ska fortsatt vara särbor då det hittills har funkat så bra för dem.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

– Vi fortsätter som det är. Jonas bor i Hammarbyhöjden och jag i Hammarby sjöstad och sommaren i Sjöstan är oslagbar. Men om man verkligen har pratat igenom vad som gick snett förra gången och hur man ska undvika att hamna där igen, då tror jag verkligen att man kan leva lyckliga tillsammans, säger han och avslutar:

– Det känns jättebra. Jag såg det inte komma, men det var väldigt härligt när det stod klart för mig att det är så här det ska vara.

LÄS OCKSÅ: Oliver Ingrossos stöd till Bianca Ingrossos pojkvän Phillipe Cohen

LÄS OCKSÅ: Doktor Mikael Sandström kritiseras efter inslaget om Christian Eriksen

FOTO: Erik Simander/TT, Patrik Österberg/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN