Oliver Ingrossos stöd till Bianca Ingrossos pojkvän Phillipe Cohen

Phillipe Cohen, Bianca Ingrosso, Oliver Ingrosso

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har en minst sagt turbulent kärlekssaga bakom sig.
Däremot hittar de alltid tillbaka till varandra och idag är de återigen ett par – något som verkar glädja brodern Oliver Ingrosso.
Bianca Ingrosso: "Varumärkena tjänar mest på oss"
Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 26, och Phillipe Cohen, 26, har varit ett par under många år. I familjens egna realityserie Wahlgrens värld har tittarna kunnat följa paret genom både mot- och medgångar.

Under en längre tid, i början av deras förhållande, hade Bianca och Phillipe ett distansförhållande. Phillipe pluggade då utomlands, men när han tog sin examen flyttade han hem och köpte en lägenhet i Stockholm. Förra sommaren skulle paret testa att vara sambor, men det verkade inte vara den bästa idén.

I höstas började Phillipe nämligen synas allt mindre i Biancas kanaler och många följare började då misstänka att de kanske gjort slut igen. I vintras visade det sig att följarna hade rätt – då Bianca förklarade att hon och Phillipe Cohen inte längre var ett par.

Bianca och Phillipe är ett par igen

Men precis som föregående gånger som paret har gjort slut så har de nu hittat tillbaka till varandra! Detta kunde Bianca avslöja när hon gästade podden Ursäkta.

– Vi är tillsammans igen, svarade hon då i podden på frågan vad folk undrar mest.

Det är dock inte bara Bianca som är lycklig på kärleksfronten just nu. Hennes mamma Pernilla Wahlgren, 53, har ju också funnit kärleken i Christian Bauer, 55. Pernilla och Christian är väldigt nykära och fullkomligt njuter av varandras sällskap.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Oliver Ingrossos stöd till Phillipe

Pernilla och Christian har även tagit nästa steg i relationen och Christian har nyligen fått träffa tv-profilens barn och hennes föräldrar och syskon. Någon som har en väldigt bra relation till sin mammas nya kille är Oliver Ingrosso, 31. Pernilla har nämligen avslöjat att han träffat honom betydligt fler gånger än Bianca.

Oliver har även en nära relation till Phillipe, något som han nu visar upp på Instagram. Phillipe har öppnat en restaurang på Östermalm, som heter Ted, precis som hans hund. Oliver är en riktig mat-älskare så nu har han satt sin fot på Phillipes nyöppnade restaurang!

I ett inlägg på Instagram story har han nu valt att hylla Phillipe och stötta honom i affärerna genom att besöka restaurangen Ted!

Oliver Ingrosso

Oliver stöttar Phillipe genom ett besök på restaurangen.

Foto: Instagram

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso slutar visa pojkvännen Phillipe Cohen i vloggar

LÄS OCKSÅ: Oliver Ingrossos känga till Pernilla Wahlgren – inför alla

FOTO: Charles Hammarsten/TT, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN