Mia Parneviks avslöjande efter husförsäljningen – kommer hem till Sverige

Mia och Jesper Parnevik har nyligen sålt den stora villan "Casa Mia" i Florida. Nu bär det av mot nytt boende men den stora frågan är om de blir kvar i USA? En sak som är säker är däremot att Mia nu återförenas med barn och barnbarnen hemma i Sverige!

Jesper Parnevik och Mia Parnevik har varit gifta i 27 år och tillsammans har de barnen Peg, Penny, Philippa, och Phoenix. I realityserien Parneviks fick svenska folket följa familjens vardag i Florida i USA. Serien blev otroligt uppskattad men efter fyra säsonger så kände sig familjen Parnevik klara.

– Nu är vi klara. Parneviks is done. Det kanske blir andra program, men inget mer Parneviks, sa Mia till Hänt under Kristallen-galan 2018.

Under årens lopp har fansen kunnat följa familjens vardag på sociala medier och det råder inga tvivel om att de alla står nära varandra. Familjens gemensamma mittpunkt har alltid varit den stora vita villan med blåa knutar – Casa Mia som huset heter. Där har barnen växt upp och det har skapats många fina minnen.

Exklusivt
Hovets besked: Så blir prins Julians dop – tvingas att göra om

Mia och Jesper har sålt familjehemmet

Casa Mia består av 1 300 kvadratmeter stor och har både spa, en pool och en biograf. Men tidigare i vår kom den stora nyheten att Jesper och Mia har sålt den enorma villan. Mia och Jesper har däremot inte gått ut med var de ska bo härnäst, men enligt Peg och Penny så verkar de bli kvar i Florida.

– De ska bo kvar i Florida i närheten. Men de vill hitta ett ställe på stranden, bokstavligen på stranden och har lite olika val. Antingen blir det ett nytt hus eller en lyxig lägenhet, avslöjade Penny i podden Pillowtalk.

De senaste dagarna har Mia och Jesper befunnit sig på semester på Bahamas. Där har de badat mycket och njutit av de milslånga kritvita stränderna. Med andra ord har flyttlasset inte gått än till deras nya boende, men av Mias Instagram att döma verkar de nu ha packat ihop alla grejer från Casa Mia.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Nu återvänder Mia till Sverige – efter husförsäljningen

På Instagram har även följarna börjat undra vad som är planen framåt för Mia och Jesper. Många verkar misstänka att det är en flytt hem till Sverige som väntar för paret, vilket inte skulle vara allt för konstigt eftersom alla fyra barnen nu bor i Sverige och lever sina liv här.

”Flyttar ni till Sverige nu Mia?”, skriver en följare på Mias senaste Instagram-inlägg.

I Mias senaste inlägg har hon nämligen lagt upp en bild på barnbarnet Atticus och bredvid honom ligger några Sverige-kläder. Till bilden skriver hon:

”Det här är vad jag kommer hem till imorgon = ovärderligt”, skriver Mia följt av massa svenska flaggor.

I kommentarsfältet är följarna förvirrade om det är en permanent flytt till Sverige som nu står på agendan eller om det helt enkelt är en semester på gång. Hänt har sökt Mia som valt att inte kommentera saken, så nu återstår det alltså att se var Mia och Jesper väljer att bo i framtiden!

LÄS OCKSÅ: Mia Parneviks kamp med barnen efter husförsäljningen

LÄS OCKSÅ: Mia Parnevik visar upp familjelyckan efter beskedet om flytten

FOTO: Karin Törnblom/TT

Senaste nytt