TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Oliver Ingrossos känga till Pernilla Wahlgren – inför alla

01 jun, 2021 
Pernilla Wahlgren, Oliver Ingrosso
Oliver Ingrosso är en riktig matälskare och mästare i köket. När han fyllde år bjöds han därför på middag av mamma Pernilla Wahlgren på Michelin-restaurangen Frantzén. Men maten höll inte riktigt måtten enligt Oliver.
”Inte min typ av mat”, skriver han.
Annons
Bianca Ingrossos utseendeförändring genom årenBrand logo
Bianca Ingrossos utseendeförändring genom åren

Familjen Wahlgren/Ingrosso är en av Sveriges kändaste familjer. Framför allt är Pernilla Wahlgren och dottern Bianca Ingrosso väldigt öppna och bjussiga framför kameran.

Under nio säsonger har svenska folket fått ta del av familjens vardag i den egna realityserien Wahlgrens värld. Och mer ska vi få se av familjen, de är nämligen i full gång med att spela in säsong 10! Någon som dock inte syns till i rutan allt för ofta är Oliver Ingrosso. Han har tidigare förklarat för Hänt att han inte riktigt är som sina andra familjemedlemmar på den fronten.

I den senaste säsongen av realityserien syntes inte Oliver till, Discovery+ förklarade då för Hänt hur det kommer sig.

”I Wahlgrens värld är det Pernilla och Bianca som är återkommande huvudpersoner. Deras omgivning medverkar om de vill, kan och har möjlighet. I just den här säsongen medverkar inte Oliver Ingrosso.”, skrev kanalen då till Hänt.

Pernillas födelsedagspresent till Oliver

I familjen Wahlgren/Ingrosso firas det gärna stort när man fyller år. När Bianca fyllde 25 slog hon till med en hejdundrande fest på Fåfängan i Stockholm. Bianca fyller år den 30e december och faktum är att även Oliver föddes det datumet.

Annons

I vintras fyllde Oliver 31 år och presenten från mamma Pernilla var ett restaurangbesök på Michelin-restaurangen Frantzén i Stockholm. Restaurangen är kända för att ge en unik smakupplevelse och notan kan lätt landa omkring 50 000 kronor. Pernilla har berättat i podden Wahlgren & Wistam att ungefär så blev fallet även i deras situation.

Frantzén har tre Michelin-stjärnor och många människor flyger jorden runt bara för att uppleva de unika smakerna på dessa restauranger. Av den anledningen krävs det framförhållning för att få bord och ofta är det flera veckors väntetid.

Olivers känga till Pernilla efter födelsedagspresenten

Att det är väntetid på borden kan ha varit en av anledningarna till att Pernillas födelsedagspresent till Oliver blev av först några månader efter hans födelsedag. Tillsammans med Oliver och Benjamin begav hon sig till restaurangen för en härlig middag.

Annons

Dock blev det inte riktigt som Oliver tänkt sig. Nu riktar han en känga mot Pernilla Wahlgren – som förvisso verkar vara väldigt förstående.

”Tack mamma för födelsedags presenten. Det var inte min typ av mat dock”, skriver Oliver till några bilder av middagen.

Pernilla är snabb med att svara sin son och hon poängterar att det viktigaste alltid är sällskapet.

”Det viktigaste var ändå att vi fick 8 timmars kvalitetstid tillsammans...!”, skriver Pernilla följt av massa röda hjärtan.

FOTO: Discovery+, TT

Annons