Charlotte Perrellis relation till Jessica Wahlgrens pojkvän Magnus Norman

Charlotte Perrelli, Magnus Norman och Jessica Wahlgren.

I helgen anordnade Jessica Wahlgren en överraskningsfest åt sin nya pojkvän. Många kändisar stod på gästlistan och en dem var ingen mindre än artisten Charlotte Perrelli.

Jessica Wahlgren, 46, har hittat kärleken på nytt i tennisproffset Magnus Norman, 45. Hon var tidigare gift med Linus Wahlgren, 44, och de har två barn ihop.

På Jessicas Instagram visar hon upp den nya kärleken ofta och skriver om hur lycklig han gör henne. De har redan köpt ett hus tillsammans och i mars i år avslöjade paret att de ska gifta sig, så nu har de fullt upp med att leta efter en kyrka till bröllopet.

Som några av er gissade så friade Magnus i lördags och jag sa JAAAA så klart. Fan vad kär jag är i den här mannen. Han ser mig, lyfter mig, skrattar åt mina dåliga skämt och är så ödmjuk att jag själv framstår som skrytig”, skrev hon på Instagram.”

Jessica fortsätter:

”Jag kan inte fatta att vi ska gifta oss!!!”

Och även Magnus har uppdaterat sina följare om förlovningen.

”Min största vinst någonsin”, skriver han under en bild på de två tillsammans följt utav en vigselring.

FLYTTPLANERING 2 år efter miljonrenoveringen

Oväntade gästen på Jessica Wahlgrens överraskningsfest – Perrelli

På Jessica Wahlgrens Instagram i helgen gick det att se hur hon och några vänner överraskade Magnus på hans 45-åriga födelsedag. Jessica överraskade honom rejält och beskrev sin kärlek till honom.

Igår fyllde världens bästa Magnus Norman år och jag överraskade honom både igår och lördags... Jag älskar överraskningar och jag älskar allt med honom. Tänk att få vara så här lycklig!! Nyper mig i armen varje dag, skriver hon på sin Instagram.

Förutom bästisen Pernilla Wahlgren var även Charlotte Perrelli på festen. På Instagram kom Perrelli bärandes på en tårta till Magnus. Artisten lade ut en bild på den glutenfria tårtan som hon hade bakat till festen.

Idag har det blivit tårtbak!! Glutenfria sådana, baserat på maräng, en med pistage och två av den andra med citronfomage. Riktigt goda. Recept på bloggen! Än en gång. Grattis Magnus! Vilken lyckad överraskningsfest av Jessica Wahlgren”, skriver Charlotte till bilden.

Många av Perrellis följare har uttryckt sin förvåning över vänskapen mellan artisten och tennisproffset.

En följare skrev på bilden: ”Bakar du till Magnus Charlotte?

Då svarar Charlotte följaren: ”Japp. Svårt för Jessica att baka när det var en överraskningsfest hon hade för sin blivande make.

Magnus var väldigt glad över Jessicas kalas och tyckte att det var extremt lyckad.

Alltså TACK vänner!!! Trodde det skulle bli en lugn grillkväll och kanske kolla på finalavsnittet av Robinson. Men så fel jag fick. Helt bortfintad. Tack snälla för alla gratulationer på min 45 årsdag och speciellt tack till min underbara fästmö”, skriver han på sin Instagram.

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrellis knep i relationen med maken Anders Jensen

LÄS OCKSÅ: Jessica Wahlgren om bröllopsplanerna med Magnus Norman

FOTO: Claudio Bresciani/TT, Instagram

Senaste nytt