Linus och Jessica Wahlgrens återförening hos Pernilla

Jessica Wahlgren och Linus Wahlgren

Jessica Wahlgren och Linus Wahlgren var ett välkänt par under flera års tid och har två barn tillsammans.
Häromdagen sågs det forna paret tillsammans på Lidingö – se allt här!
5 saker du vill veta om skådespelaren Linus Wahlgren
Slå på ljud

Linus Wahlgren och make-up artisten Jessica Wahlgren gick skilda vägar för nio år sedan. Idag har Jessica fortfarande en betydande roll i familjen då hon är god vän med Pernilla Wahlgren, 53.

Linus och Jessica tillbringade tio år ihop och fick barnen Colin, 11 och Linn, 15. Idag är Linus och Jessica istället vänner. Och tur det för Jessica är fortsatt en stor del av Wahlgrens.

Jessica Wahlgrens kärlekslycka med tennisproffset Magnus Norman

Jessica och Linus är som sagt idag goda vänner, men de syns inte umgås särskilt ofta. Men det finns inga tvivel på att de två gått vidare från varandra, då Jessica har hittat kärlekslyckan igen!

Jessica har nämligen funnit kärleken i den professionella tennisspelaren Magnus Norman. Och det råder ingen som helst tvekan om att kärleken sprudlar mellan de två, Jessica har dessutom varit väldigt öppen med att visa upp Magnus.

Dessutom har Magnus och Jessica väldigt nyligen förlovat sig, vilket Jessica var snabb på att visa upp på sociala medier.

”Som några av er gissade så friade Magnus i lördags och jag sa JAAA såklart. Fan vad kär jag är i den här mannen. Han ser mig, lyfter mig, skrattar åt mina dåliga skämt och är så ödmjuk att jag själv framstår som skrytig. Så snäll, omtänksam, rolig, vass, social, full av energi, brusar aldrig upp, lugnar mig när jag gör det, löser alla mina problem utan att jag ens behöver be om hjälp, få mig att känna mig som den mest fantastiska och vackra människan på jorden”, skrev Jessica.

Och även Magnus uppdaterade om den stora händelsen. ”Min största vinst någonsin”, skrev han.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Linus Wahlgren och Jessica Wahlgrens återförening hos Pernilla

Ex-paret har idag en god relation. Jessica har tidigare berättat om hur relationen ser ut till Linus, bland annat i Bathina – en podcast.

– Vi är verkligen bäst som vänner. Vi hade en turbulent relation. Vi funkar jättebra som vänner och inte alls bra som par, har Jessica tidigare berättat om sin relation till Linus i Bathina – en podcast.

Nyligen i Linus systerdotters Bianca Ingrossos senaste Youtube-video syns Linus och Jessica återförenas i deras gemensamma nämnare – Pernilla Wahlgrens hus. De två var nämligen hemma hos Pernilla för att fira påsk med alla barnen!

Bild från Biancas senaste vlogg

LÄS OCKSÅ: Kritiken mot Kristin Kaspersen – efter orden om sonen Filip Lamprecht

LÄS OCKSÅ: Carina Berg visar upp lyxlägenheten – efter renoveringen

FOTO: Karin Törnblom/TT // Anders Wiklund/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN