Oliver Ingrossos relation till Pernilla Wahlgrens kille Christian Bauer

Oliver Ingrosso och Christian Bauer

Pernilla Wahlgren har hittat kärleken efter alla år som singel.
Hennes nya pojkvän Christian Bauer fick nyligen träffa alla barn – men hur ser egentligen Oliver Ingrossos relation till Christian ut?
Hänt har svaret!

I realityserien Wahlgrens värld har tittarna fått följa Pernilla Wahlgren, 52, och Bianca Ingrossos, 26, vardag de senaste åren. I programmet har Pernilla delat med sig av detaljer om sitt kärleksliv, som varit ganska händelselöst sedan uppbrottet från sonen Theodor Wahlgrens, 14, pappa Joachim Lennholm, 48, för 13 år sedan.

Eftersom Pernilla är mamma till fyra barn har hon varit långt ifrån ensam under alla år som singel. Hon har fyllt sin vardag med familjeträffar och njutit av alla fina vänner hon har runtom sig. Därför har Pernilla inte letat aktivt efter en ny partner – men när hon träffade modellen Christian Bauer, 55, genom gemensamma vänner, förändrades allting.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kärlekslyckan med Christian Bauer

Det var faktiskt inte Pernilla själv som var först med att berätta att hon hittat kärleken på nytt. I podcasten Ursäkta avslöjade dottern Bianca att mamman börjat dejta en person.

– Jag kommer inte säga något mer, men hon dejtar. Och jag är så glad för hennes skull. Han är så snygg, sa Bianca då.

Strax därefter bestämde sig Pernilla Wahlgren för att själv dela med sig av den stora nyheten. I Framgångspodden fick fansen veta ytterligare detaljer om den nya mannen.

– Just nu känns det jättebra, men jag vill heller inte prata för mycket om det och man vill ju inte jinxa. Det är ju speciellt, så därför vill jag ju ta det väldigt lugnt.

DYSTERT 109-åriga Dagny kan inte fortsätta blogga

Pernillas ord om Christians barn

Sedan dess har mycket hänt. Svenska folket har fått reda på att det är just Christian som fångat Wahlgrens värld-profilens hjärta och han har även fått träffa stora delar av Pernillas familj. I maj berättade Bianca om sitt första möte med mammas nya pojkvän.

”Vi är alltså på middag med mammas fkn KILLE”, skrev Bianca då på Instagram.

Pernilla har dock inte träffat Christian Bauers två döttrar än.

– Jag längtar så till att få träffa hans barn och barnbarn, det har jag inte gjort än, sa Pernilla i det senaste avsnittet av Wahlgren & Wistam.

Christian Bauers relation till nya bonussonen Oliver Ingrosso

Bianca Ingrosso verkar uppenbarligen gilla Christian väldigt mycket – men hur går han egentligen ihop med de andra barnen?

Under middagen med Bianca fick den nya pojkvännen även träffa Benjamin Ingrosso, 23, för första gången. Benjamin har dock ännu inte uttalat sig om Christian eller mammans kärlekslycka.

Pernillas två andra söner, Theo och Oliver Ingrosso, 31, verkar ha hunnit komma närmst Christian. I söndagens avsnitt av Wahlgren & Wistam förklarade Pernilla Wahlgren nämligen att Oliver och Christian Bauer har umgåtts vid flera tillfällen.

– Han har träffat Oliver och Theo flera gånger, säger Pernilla.

LÄS OCKSÅ: Pernillas barnbesked med Christian – svarar på gravidfrågan

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos tystnad efter frånvaron i Nyhetsmorgon

FOTO: Privat, Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT