TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Dystra beskedet om 109-åriga Dagny Carlssons blogg efter insjuknandet

09 jun, 2021 
Lovisa Ström
Dagny Carlsson
För några veckor sedan blev den 109-åriga bloggaren Dagny Carlsson inlagd på sjukhus.
Och än får hon inte komma hem. På bloggen berättar hennes vän nu hur det ligger till.
”Vi hoppas att det hela kommer att lösas till det bästa”, skriver hon.
Annons
Dagny Carlssons ord om att hitta kärleken – efter 16 år som änkaBrand logo
Dagny Carlssons ord om att hitta kärleken – efter 16 år som änka

Dagny Carlsson tog hela Sverige med storm när hon 100 år gammal tog sig an internet och började blogga. Bloggen fick stort genomslag och har lett till att Dagny fått ha ett sommarprat, gästa talkshowen Skavlan och till och med träffa kungen och drottningen.

Men den senaste tiden har inte riktigt varit lika glamorös för Dagny. På sin blogg, som någon annan sköter åt henne för tillfället, kan man nu läsa att hon kämpar med sin hälsa.

Dagny Carlsson blev inlagd på sjukhus

För några veckor sedan meddelade Dagnys redaktör att Dagny lagts in på sjukhus för observation, men att hon förhoppningsvis skulle vara tillbaka på bloggen inom snar framtid för att berätta om sina upplevelser.

Men till läsarnas stora besvikelse blev inte nästa uppdatering från Dagny, utan även den från redaktören. Hon skrev då att Dagny inte fått komma hem utan istället fått flytta in på ett korttidsboende.

Annons

”Dagny har nu lämnat sjukhuset och befinner sig på ett korttidsboende. Väl där, ska hon försöka hämta nya krafter och repa sig. Hon får ta emot besök endast från släkt och de närmaste vännerna”, skrev hon då innan hon avslutade:

”Bloggen får vänta ett tag till. Jag lovar att rapportera.”

Dystra beskedet om Dagny Carlsson efter sjukhusvistelsen

Men Dagny Carlssons hälsokamp verkar inte sluta där. Medan flera oroliga bloggläsare väntar på att snart få en uppdatering från en välmående Dagny kan hennes redaktör nu meddela att det tyvärr inte verkar bli på ett tag. Dagnys tillstånd är nämligen inte helt hundra och hon befinner sig nu på ett nytt hem för att samla sina krafter.

”Efter den senaste sjukhusvistelsen och konvalescenten därpå har Dagny flyttat till ett nytt boende. Just nu håller hon på att installera sig och anpassa sig till den nya miljön. Problem med Internet och försämrad syn och hörsel gör det svårare för henne att återuppta bloggandet, men vi hoppas att det hela kommer att lösas till det bästa”, skriver Dagny Carlssons vän och fortsätter:

”Jag illustrerar inlägget med en bild på ballongerna som prydde Dagnys lägenhet den åttonde maj i år, dagen då hon fyllde 109 år.”

Och i inlägget ser man en glad Dagny bland massvis av färgglada ballonger.

Annons