Därför hånar tittarna Carola Häggkvist efter TV4:s sommarkonsert

Carola Häggkvist.

Under förra fredagen sändes Carola Häggkvists sommarkonsert på TV4, men under konserten hände en grej som har fått många att reagera. Nu hånas artisten av tittarna efter en tillagd textrad i Idas sommarvisa.

Den folkkära artisen Carola Häggkvist är inte bara känd för att ha en otrolig sångröst och vunnit Melodifestivalen flera gånger. Hon är även känd för att skapa rubriker efter att ha synts i tv. En klassiker är när hon rev upp en blomkruka på Allsång på Skansen 2005 och slängde på publiken, och nu senast var det när hon skulle leverera röstsiffrorna från den svenska jurygruppen i Eurovision Song Contest 2021 men snubblade på orden när en ljudtekniker dök upp i bild.

Tittarnas påhopp mot Carola efter sommarkonserten

Och nu har det hänt igen. Fredagen den 4 juni sändes Unik sommarkonsert med Carola på TV4, vilket är 21 sammansatta coronasäkrade konserter med 50 personer i publiken per konsert. Konserterna spelades in under 2020 i Steninge Slottspark dit Carola flyttade 2018, och TV4 beskriver konserten som varm och personlig.

"Carola Häggkvist bjuder på en varm och personlig sommarkonsert i Steninge slottspark. Tillsammans med pianisten Joakim Holgersson framför hon svenska visklassiker och älskade sånger från bland andra Astrid Lindgren, Evert Taube, Monica Zetterlund och Cornelis Vreeswijk.", skriver TV4 i konsertens beskrivning.

KÄNGA Stor ilska mot Pernilla efter piken mot Carola

Konserten är en dryg timme lång och den andra låten som Carola sjunger i konserten är sommarklassikern Idas sommarvisa. Men hon sjunger den inte helt som vi är vana att höra den. Carola har nämligen gjort om delar av låten och det är en mening publiken reagerar lite extra starkt på. Carola har lagt till en något oklar textrad i den klassiska visan, nämligen en mening om kossor. Hon sjunger, eller på snudd stönar fram raden, "Jag älskar kossor" vilket får många i publiken att börja skratta.

Det är inte bara publiken på Steninge Slottspark som har reagerat på textraden, även det skämtsamma Instagramkontot Dyngbaggegalan har delat klippet på Carola och hånfullt kommenterat "mysig måndag". Klippet har nu fått över 2000 kommentarer från människor som både är positiva och negativa till den nya textraden.

"Ja, vem älskar inte kossor!", skriver en till klippet.

Den textraden var ny!! Och vilken känsla hon hade när hon sjöng att hon älskar kossor ”, skriver en annan.

En annan följare drar upp det som skedde i ESC: "Det var Eurovision-killen i örat som sa att hon skulle sjunga så!! Inte hennes fel!!"

LÄS OCKSÅ: Carola Häggkvists ord om Pernilla Wahlgrens relation med Christian Bauer

LÄS OCKSÅ: Carola Häggkvists nya kritik mot TV4 efter avhoppet från Let's dance 2021

FOTO: TV4, Regina Di Rinaldi

Senaste nytt