Roger Nordins oväntade barnbesked – ett år efter uppbrottet

Roger Nordins oväntade barnbesked – ett år efter uppbrottet

Det var ett år sedan som Roger Nordin och pojkvännen Anton Lindbäck gick skilda vägar.
Men trots separationen tvingas ex-pojkvännerna fortfarande att hålla ihop.
– Vi har Tella tillsammans. Det är min lilla bebis, säger Roger Nordin.
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Laila Bagge och Roger Nordin
Slå på ljud

Det var under förra året som Roger Nordin, 43, och dåvarande pojkvännen Anton Lindbäck, 30, gick skilda vägar. Paret hann vara tillsammans i ett år och hade både ett boende och hunden Tella tillsammans.

Nu berättar Roger i Hänts egna intervjuserie A walk with a dog om uppbrottet. Sedan han och Anton flyttat isär har Rogers liv förändrats en hel del. Medan andra nöjer sig med att byta frisyr under en separation har nämligen Roger förändrat stora delar av sitt liv.

9 av 10 rekommenderar Svedea – försäkra din hund med upp till 30% rabatt. Klicka här!

– Jag flyttar ju någon per år känns det ju som just nu. Men det har ju fallit sig lite olyckligt de senaste gångerna. Men jag rycks lätt med och säger ”ja det är klart vi ska flytta”, sen går det något år så tar det slut och då måste jag flytta igen, säger Roger och fortsätter:

– Det är Roger Nordin-metoden, att man vänder blad. Att man går vidare lite snabbare om man byter bil eller byter lägenhet eller gör någon förändring.

Laila Bagges stöd

Hunden har han tillsammans med expojkvännen och idag lever han ett typiskt varannan vecka-liv där han har hunden ena veckan och Anton har Tella veckan därpå. Och trots att hunden till en början var Antons idé har Tella idag en viktig plats i Rogers Liv.

9 av 10 rekommenderar Svedea – försäkra din hund med upp till 30% rabatt. Klicka här!

– Det blir ju att hunden.. Alltså man får ju inte säga egentligen att hund är ett substitut för barn, för det låter ju lite patetiskt att säga så men det blir ju lite så, säger Roger om lilla Tella i A walk with the dog.

Till hans stöd kommer kollegan Laila Bagge, 48, som själv har hunden Brorsan med sig i programmet.

– Men det kan det väl vara. Alla kan inte få barn Roger. Och då kan man väl dem få säga att det är deras lilla bebis, säger hon varpå Roger svarar:

– Ja, men så är det. Det är min lilla bebis och sen har vi väldigt bra samarbete om henne.

Fina relationen med exet

Och att vara varannan vecka-husse kan faktiskt vara riktigt skönt tycker Roger. Varannan vecka kan han mysa med Tella och nästa behöver han inte gå upp på morgonen och ta den där kämpiga morgonpromenaden.

– Vi har en gemensam dagmatte som går ut med henne på dagarna också. Det fungerar jättebra, säger Roger Nordin i A walk with the dog.

SE OCKSÅ: A walk with the dog avsnitt 3: Tony Irving

LÄS OCKSÅ: Karl Fredrik om verkliga relationen med paret Mandelmann

FOTO: HÄNT/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN