TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Karl Fredrik Gustafsson jagas av sexgalningar inför bröllopet

18 jun, 2021 
AvOla Lagerström
Karl Fredrik Gustafsson.
Karl Fredrik Gustafsson gifter sig snart med Petter Kjellén.
Men förberedelserna inför bröllopet störs – av sexgalningar.
För Hänt berättar Karl Fredrik om mardrömmen.
Annons
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Karl Fredrik på ÖsterlenBrand logo
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Karl Fredrik på Österlen

Förr om åren rådde det total harmoni på 1600-talsgården Eklaholm på Österlen.

Men senaste tiden har platsen förvandlats till ett inferno av kändisälskande besökare som gör allt för att få en skymt av gårdens ägare, floristen och trädgårdsmästaren Karl Fredrik Gustafsson, 34, känd från TV4-satsningen Karl Fredrik på Österlen.

✔︎ Det här är Karl Fredrik Gustafsson

Ålder: 34.
Jobbar som: Florist, trädgårdsdesigner och programledare.
Stjärntecken: Våg.
Familj: Blivande maken Petter Kjellén, 39, hunden Hamlet och katterna Leopold och JC.
Bor: 1600-talsgården Eklaholm på Österlen.
Äter helst: Alltifrån löjrom till husmanskost.
Dricker helst: Ett gott glas bubbel. Gärna Prosecco med låg sockerhalt. Då kan det bli två glas extra, (skratt).

När Hänt pratar med Karl Fredrik gör han iordning en kopp kaffe som han ska ta med sig ut till bilen. När han öppnar gårdsgrinden väller det plötsligt fram folk som fullkomligt överöser honom med fotoblixtar och glada tillrop.

– Det flockas folk från alla håll och kanter! Det är jätteroligt och smickrande, men svårt att hantera. Folk står utanför staketet och ropar på mig. När jag är inne hör jag röster där ute och hur det knackas på rutorna, avslöjar Karl Fredrik vars nya stjärnstatus resulterat i att han inte längre kan jobba dagtid i gårdsbutiken.

Annons

Han fortsätter:

– Oftast är jag väldigt glad, men det finns också ett vemod och en sorgsen sida av Karl Fredrik. Sådana gånger har jag provat att säga ”nej till selfisar idag”, men det respekteras inte! Då får jag höra att de aldrig mer ska komma tillbaka, att ”det här ska vi sprida, det här är ett dåligt bemötande”. Jag tror att vissa besökare haft så pass stora drömmar att träffa mig, och när jag inte lever upp till förväntningarna och gullar med dem, så blir de så otroligt besvikna!

Karl Fredrik om trakasserierna

För Hänt avslöjar Karl Fredrik att det finns två personer vars dyrkan av honom gått alldeles för långt.

– Den ena är en man. Han var här tidigare idag och frågade mig: ”Har du något klockspel som står för dig?” Jag tolkade det som sexistiskt. Han har varit här tidigare och uppvaktat mig. Sedan finns det en dam som brukar vara här. En gång fick hon en fransk tvål av mig, en trevlig gå-bort-present. Ibland har hon tittat på mig och sagt: ”Jag tvålar in mig med den på alla håll och kanter och tänker på dig”. Och så har hon klämt lite på mig…

Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjellén.

Den som tror att den kan lägga beslag på Karl Fredriks misstar sig. Karl Fredrik är nämligen lyckligt nyförlovad med sambon Petter Kjellén, 39. Grabbarna, som varit ihop i sex år, gifter sig nästa höst på ett slott i Italien – i regi av Micael Bindefeld.

– Det kommer 200 gäster och det blir bröllopsfest i dagarna tre och dans under stjärnorna. Tanken är att vårt eget vin ska flöda i en stor fontän som gästerna får dricka ur, avrundar Karl Fredrik som förutom bröllopet har långt gångna planer på att slå till på en vacker 1700-talsgård på Amalfikusten i Italien.

Foto: TT & TV4

Annons