Därför kan Bianca Ingrosso inte flytta till nya lägenheten på Mallorca än

Bianca IngrossoS

Bianca Ingrosso investerade nyligen i en lägenhet i Palma, på Mallorca. Däremot dröjer det ett bra tag innan hon får åka dit och göra sig hemmastadd. Nu berättar hon om den långa väntan och varför hon stoppas.

Bianca Ingrosso, 26, har slagit till på en riktig lyxlägenhet i Palma. Före inköpet hade hon gått i de tankarna länge och att det blev just på Mallorca är ingen slump.

Faktum är att Bianca och hennes bröder har tillbringat stor del av deras uppväxt på den spanska semesterön. Deras pappa Emilio Ingrosso, 55, flyttade dit efter skilsmässan från Pernilla Wahlgren, 53, och idag lever han sitt drömliv ihop med hustrun Åsa Ingrosso, 46. Under årens lopp har de byggt ett imperium. Deras restaurangkedja La perla har nämligen gjort stor succé och nu finns restaurangen även i Stockholm!

Det var i december som portarna slogs upp för La perla, som ligger på Södermalm i Stockholm. Sedan dess har det varit omåttligt populärt och det är ofta svårt att få ett bord, om man inte är ute i god tid.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Åsas och Emilios nya restaurang Scarpetta

Och framgångarna fortsätter för paret! Alldeles nyligen öppnade de ytterligare en restaurang – Scarpetta, som ligger på Drottninggatan i Stockholm. Den som har hållit i taktpinnen för projektet är Åsa och nu hyllas hon av Emilio för hennes talanger.

”Jag vill ifrån botten av mitt hjärta ge min underbara fru en eloge över vad hon har presterat med Scarpetta!!! You did it again!!! Helt Amazing gjort! Du är en Multitalang och en stark visionär som alltid levererar! TI AMO!!!”, skriver han på Instagram.

Idag växlar Emilio och Åsa mellan att bo i Stockholm och Palma. Och Bianca ville följa i deras fotspår. I höstas tog hon därför tag i saken och kontaktade en mäklare på ön. Först lutade det åt att bli granne med pappa Emilio och Åsa, men istället blev det ett helt nytt projekt.

Niclas Wahlgren och Christian Bauer visar sin relation på Instagram

Därför stoppas Bianca från att flytta in i lägenheten

Tidigare i år kunde Bianca meddela att hon är en stolt lägenhetsägare i Palma. Då delade hon även med sig av en första bild på den lyxiga lägenheten med enorma terasser och stilrena detaljer.

Däremot är det något som sätter käppar i hjulet för Bianca. Lägenhetskomplexet är nämligen under uppbyggnad och det dröjer minst ett år innan det är färdigt. Hänt har tidigare haft kontakt med mäklaren och enligt planen så dröjer det tills 2022 innan huset står klart.

Nu berättar även Bianca om hindret som stoppar henne från att ta flyttlasset till Mallorca. Det är när en följare frågar vad som hände med lägenheten som Bianca helt enkelt reder ut det hela.

”Den håller på att byggas as we speak och är tyvärr inte klar förrän om minst ett år.”, skriver hon.

LÄS OCKSÅ: SORG Patricks svåra samtal med dottern efter Hannahs död

LÄS OCKSÅ: WOW Sigrid och Robin visar upp nya lyxköpet

FOTO: TT, Discovery+

Senaste nytt