Sigrid Bernson och Robin Bengtssons nya båt – se bilderna här

Robin Bengtsson och Sigrids nya lyxköp

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson har nu bott i sitt hus i ett år.
Villan är dock inte det enda påkostade inköpet de senaste åren – nu visar de upp den nya dyrgripen.
”Den här skönheten”, skriver Robin på Instagram.

Dansaren Sigrid Bernson, 32, och artisten Robin Bengtsson, 31, är ett av Sveriges hetaste nöjespar. Sigrid har sedan 2011 medverkat i underhållningsprogrammet Let's dance. 2011 tävlade hon med med Anderas Weise följt av 2012 då hon vann hon tävlingen tillsammans med Antonio Hysén. År 2013 medverkade hon igen med Erik Segerstedt och 2014 vann hon igen med artisten Benjamin Ingrosso.

Sigrids pojkvän Robin Bengtsson har även han haft en karriär som gått spikrakt uppåt. Han slog igenom i Idol som tonåring och har sedan dess medverkat i flera musiksammanhang och vunnit Melodifestivalen med låten I can't go on år 2017.

Karl Fredriks mardröm inför bröllopet – jagas av sexgalning

Sigrid Bernson och Robin Bengtssons kärleksresa

Och det var just i Let's dance som Robin och Sigrid fann varandra för tre år sedan. Sigrid hade då några månader innan premiären brutit upp med artisten Samir Badran. De två träffades också i Let's dance.

När Sigrid sedan dansade med Robin så växte kärleken fram och det spekulerades länge ifall de var ett par eller inte. Det skulle dröja innan de två valde att bekräfta romansen. I december 2019 fick följarna rätt – de är ett par. Sigrid Bernson postade då en kyssbild på Instagram med Robin och skrev: ”God Jul. Önskar er alla en fin julekväll”.

Våren 2020 tog paret relationen till en ny nivå – de köpte ett hus tillsammans i Stockholm, närmre bestämt i Vallentuna. De har sedan köpet renoverat och fixat i villan och verkar nu klara med allt. Idag bor de två i huset tillsammans med Robins son William, som han har sedan en tidigare relation med Emma Hallbygård.

Familjens senaste lyxköp – har renoverat färdigt en båt

Sigrid och Robin verkar minst sagt ha flera projekt på gång. Förutom att renovera hus köpte de sig en båt tidigare i år som de har fixat och renoverat från topp till tå. Och nu visar Robin stolt upp sin nyfixade båt på Instagram.

Till bilden skriver Robin Bengtsson: ”I påskas hämtade jag och Sigrid Bernson upp den här skönheten! En Formula 233 från 1983 som vi tyckte hade en väldigt vacker och tidlös design. Ikväll, efter många timmars arbete med renovering invändigt, och putsning utvändigt, ska hon äntligen få doppa sig i havet.”

Flera gläds nu åt Robin och Sigrid. Artisten John Lundvik var snabb med att kommentera, likaså Morgan ”Mojje” Johansson som skrev: ”Snygg!!!!! Ha en härlig sommar, vi bor på Ingarö om ni kunde plocka upp oss på söndag kväll.”

LÄS OCKSÅ: Därför har Jon Henrik Fjällgren inte kunnat hitta kärleken igen

LÄS OCKSÅ: SVT:s ändringar inför Allsång på Skansen under Sanna Nielsens graviditet

FOTO: Jessica Gow/TT / Johan Jeppsson/TT