SVT:s ändringar inför Allsång på Skansen under Sanna Nielsens graviditet

Sanna Nielsen Allsång på Skansen

I slutet av maj berättade Sanna Nielsen att hon och kärleken Joakim Ramsell väntar barn.
Nu avslöjar SVT hur de kommer att anpassa årets Allsång på Skansen efter sångerskans gravidbesked.
Slå på ljud

Sanna Nielsen är en av Sveriges mest folkkära artister och har genom åren bjudit på hits som Empty Room, Undo och Till en fågel. Sedan flera år tillbaka är hon även programledare för ett av Sveriges största program, Allsång på Skansen, vilket hon kommer att vara även i år.

Allsång på Skansen har säsongspremiär tisdag 29 juni och kommer att, till skillnad från förra året, äntligen att få ha publik igen. Men det är inte den enda förändringen som kommer att ske till sommaren. I samband med Sannas graviditet, som hon berättade om i slutet av förra månaden, kommer kanalen även göra vissa andra ändringar.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sanna Nielsens egna ord om gravidlyckan

Sanna och kärleken Joakim Ramsell har varit ett par i flera år och än idag verkar kärleken spira mellan dem. Nu är det dags för Sanna och Joakim att inleda ett nytt kapitel med varandra. I ett inlägg på Instagram avslöjade Sanna nyligen den stora nyheten att de väntar barn:

Avslöjar
LYCKA! Stefan Odelberg har hittat kärleken på nytt

”Kan inte riktigt förstå att det här är på riktigt än...Så många fina äventyr jag har fått uppleva och har framför mig, men det absolut största och finaste äventyret är att jag kommer få bli mamma till vårt lilla mirakel.”

Så blir Allsång på Skansen efter Sanna Nielsens gravidbesked

När Aftonbladet pratar med sångerskan berättar hon att hon ser fram emot den efterlängtade säsongsstarten av Allsången, och att det bara känns kul att få göra det med en liten bebis i magen.

– Jag ser inga problem med det. Sen så är det här min graviditet och jag tänker att jag mår jättebra och vi mår jättebra. Så då är det fantastiskt att få ta med sig den här på ett litet äventyr, säger hon.

På SVT har man sett till att anpassa årets sändningar av Allsång på Skansen så att det ska passa för Sanna, och man är också beredd att ändra saker om det skulle behövas.

– Det är klart att vi måste ta hänsyn till att hon väntar barn, det måste vi ta hänsyn till. Vi kan inte säga att "nu ska vi göra en härlig steppdans, Sanna kom igen nu" det går ju inte, säger projektledaren Per Rådelius till tidningen innan han fortsätter:

– Vi måste naturligtvis lyssna, med all respekt, för hur hon mår hela tiden och vilken ork hon har och inte och så vidare. Det får vi ta vecka för vecka i sommar.

LÄS OCKSÅ: Därför har Jon Henrik Fjällgren inte kunnat hitta kärleken igen

LÄS OCKSÅ: Därför lägger Vikingarna ner helt – allt om den allra sista turnén

SENASTE NYTT!