Niclas Wahlgren och Christian Bauer visar sin relation på Instagram

Niclas Wahlgren och Christian Bauer.

Christian Bauer verkar ha gjort ett gott intryck på hela Pernilla Wahlgrens familj. Barnen tycker om honom och även hennes syskon. För några veckor sedan bröt Niclas Wahlgren tystnaden om syrrans nya kärlek. Men nu visar han upp verkliga relationen till Christian.

Pernilla Wahlgren, 53, och kärleken Christian Bauer, 55, har varit ett par sen några veckor tillbaka. Pernilla berättar ofta om hur kär hon är och hur lycklig han gör henne.

Christian Bauer har träffat alla Pernilla Wahlgrens barn nu

Första gången alla Pernillas barn fick träffa Christian samtidigt var på Bianca Ingrossos, 26, pojkvän Philippe Cohens, 26, restaurang, Ted. Då var alla fyra barnen med samt Christian och Pernilla.

I en intervju med Expressen berättar Benjamin Ingrosso om sina känslor kring att hans mamma funnit kärleken på nytt. Trots att de inte hunnit umgås så mycket så har Christian ändå gjort ett intryck på artisten.

– Superglad för mamma. Jag har inte träffat honom så mycket, men han är jätteskön, säger Benjamin Ingrosso till tidningen och fortsätter:

– Hon är nykär och jätteglad.

Bianca var den som gick ut och berättade om Christian först av alla. Redan innan Pernilla själv hade bekräftat så pratade influencern om turturduvorna i en av hennes vloggar.

Varken Theo eller Olivier har visat upp relationen med Christian men Pernilla har berättat i sin podd Wahlgren & Wistam att de har träffats flera gånger.

– Han har träffat Oliver och Theo flera gånger, säger Pernilla.

Pernilla Wahlgrens relation till Christian Bauers barn

Christian har både barn och barnbarn däremot har inte Pernilla träffat någon av dem, men hon säger att hon ser fram emot mötet.

– Jag längtar så till att få träffa hans barn och barnbarn, det har jag inte gjort än.

Niclas Wahlgrens ord till Christian Bauer

Christian verkar ha träffat de allra flesta i Wahlgren/Ingrosso-familjen och alla tycks vara väldigt glada för både hans och Pernillas skull. Inta bara hennes barn utan även hennes syskon. Nu har vi dessutom fått en inblick i Christians relation med storebror Niclas Wahlgren. I ett av Pernillas senaste inlägg på Instagram har nämligen brorsan och kärleken en konversation med varandra.

SORG Patricks svåra samtal med dottern efter Hannahs död

Pernilla publicerade ett bildspel på bröderna Linus Wahlgren och Niclas Wahlgren, med deras mamma Christina Schollin. Bröderna försöker skoja med deras mamma så på en av bilderna kysser Niclas sin lillebror Linus på munnen till Christinas chock.

Till bilden skriver Pernilla: ”Stolt moder & syskonkärlek i sin renaste form..!.

Det är i kommentarsfältet som vänskapen mellan Christian och Niclas flödar, då Christian kommenterar bilden skämtsamt och skriver:

Vilken underbar familjekärlek”.

Då svarar Niclas men en snabb kommentar: ”Nästa gång åker du på den kompis

Å faaaaan”, skriver då Christian följt av en skrattande emoji.

LÄS OCKSÅ: Niclas Wahlgren får kritik efter videon där han kör motorcykel

LÄS OCKSÅ: Oliver Ingrossos stöd till Bianca Ingrossos pojkvän Phillipe Cohen

FOTO: TV4, Instagram

Senaste nytt