TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Charlotte Perrelli får kritik efter beslutet för barnen

18 jun, 2021 
Anders Jensen, Charlotte Perrelli
Inför Sveriges EM-premiär befann sig Charlotte Perrelli och familjen på plats i Sevilla för att se matchen. Däremot gjordes en aktivitet med barnen som förbryllade följarna.
”Förstår inte”, skriver en.
Annons
Charlotte Perrellis svar efter kritiken mot utseendetBrand logo
Charlotte Perrellis svar efter kritiken mot utseendet

Charlotte Perrelli, 46, och maken Anders Jensen, 44, är ofta ute och reser. Ibland tillbringar de semestern på egen hand och ibland har de även med sig barnen på äventyren.

Charlotte Perrellis lyxliv med maken Anders

Förutom att åka på resor så lever familjen ett aktivt liv och i mångas ögon har de nog ett riktigt drömliv. Faktum är att de har tre bostäder på några riktigt populära platser. Till vardags bor de i Djursholm och villan består av hela 800 kvadratmeter med egen tennisbana och jacuzzi. Paret äger även ett hus i mångmiljonklassen i Marbella och utöver de har de även en fjällstuga i Åre.

– Jag känner mig extremt lyckligt lottad och jag tänker på det jätteofta. Jag går inte heller och tänker att det kommer vara för evigt, allt kan förändras. När något som corona händer behöver jag inte ha paniken att få in pengar, jag vet att många har kniven mot strupen nu – det gör mig ännu mer tacksam, har Charlotte tidigare sagt om framgången tillsammans med maken.

Annons

Beslutet att åka häst och vagn upprör följarna

Inför svenska fotbollslandslagets EM-premiär i Sevilla var Charlotte på plats med hela familjen. Även den resan var exklusiv då det är ytterst svårt att få tag på matchbiljetter.

Under deras vistelse i staden så valde Charlotte att ta med barnen på ett exklusivt äventyr. De valde nämligen att åka runt i hästekipage och Charlotte delade med sig av upplevelsen på sitt Instagram-konto. Något som hennes följare har reagerat starkt på.

”Har varit i Sevilla och det är en underbar stad. Men förstår inte hur man kan välja att åka häst och vagn och främja detta djurplågeri! Dessa hästar står ute i värmen hela dagarna bara för turisterna, det är fruktansvärt.”, skriver en följare och fortsätter.

”Inget gnäll och påhopp på just er utan tänk efter alla generellt vad som ligger bakom detta hemska liv för hästarna. Har sett många skrämmande exempel genom åren då vi har lägenhet i Spanien.”

Annons

”Skippa häst-åkandet framöver. Det dör hästar i Spanien pga turister som envisas med att åka dom. Dom får springa i värmen tills de kollapsar så länge folk vill åka. Då spelar det ingen roll hur mycket vatten dom får.”, skriver en annan skeptisk följare.

”Varför välja hästdroska? Synd”, tillägger en tredje.

Det har blivit en stor diskussion bland Charlottes följare och många menar att det ska sluta gnällas och det är en stor skara som försvarar Charlotte och hennes beslut för barnen.

FOTO: Sven Lindwall/EXP/TT, SVT

Annons