Carolina Gynning visar upp likeheten med dottern Adele inför förlossningen

Viktor Philipson, Carolina Gynning

Carolina Gynning verkar veta när hennes förlossningar blir av baserat på olika tecken. Nu har hon sett en detalj som gör henne bombsäker på att lilla bebisen i magen är på väg ut när som helst.

Höggravida Carolina Gynning, 42, är nu inne i vecka 39 vilket betyder att det kan vara dags att föda när som helst. Tillsammans med kärleken Viktor Philipson, 35, ska hon nu bli mamma för tredje gången.

För Viktors del är det dock första gången han kliver in i rollen som förälder. För en tid sedan uttalade han sig om graviditeten.

”Mamma och Pappa väntar på dig din lilla busunge!”, skrev han då till en bild på honom och Carolina.

Sedan dess har paret väntat med spänning och Carolina har inte haft det helt lätt. De tuffa gravid-krämporna har tagit hårt på henne och i podden Gynning & Berg – hittar sig själva har hon flera gånger förklarat hur jobbigt det är att vara så tung.

UPPTÄCKT Starka reaktioner över Joacims bild på dottern

Väntar en flicka ihop med Viktor Philipsson

Carolina har sedan tidigare döttrarna Alicia och Adele tillsammans med expojkvännen Alexander Lydecker. Så nu ska hon alltså bli mamma för tredje gången och även denna gång till en liten flicka.

– Det är en tjej. Fattar du att vi ska få varsin tjej. Gynning och Berg. Det är så skönt nu, när vi kommer känna oss för gamla för podden, då tar de här över, sa Carolina i podden Gynning och Berg – hittar sig själva.

I podden som Carolina driver ihop med vännen Carina Berg, 43, var det ett speciellt podd-avsnitt som handlade om att avslöja könen på deras bebisar i magen. För att göra avslöjandet mer spännande hade duon fixat tårtor där färgen på fyllningen skulle avslöja huruvida det är en flicka eller en pojke. Och med facit i hand visade sig att båda väntar flickor.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Detaljen som avslöjar Carolina Gynnings öde

Det var i mars tidigare i år som Carina och maken Erik Berg, 32, fick välkomna deras lilla dotter Juno. Juno kommer vara ungefär 15 veckor äldre än Carolinas lilla dotter som föds när som helst.

Faktum är att Carolina verkar tro sig veta när det är dags för den lilla bebisen att titta ut. Hon har nämligen sett ett avgörande mönster.

”När Adele skulle födas låg det en liten Bambi utanför vår dörr i två dygn!”, skriver Carolina på hennes Insta-story och fortsätter:

”När jag kom ut imorse märkte jag en fjäril på bordet! Och den sitter där ännu! Magic”.

Med andra ord verkar det betyda att förlossning är nära när Carolina får syn på ett djur som gärna dröjer sig kvar hos henne. Därför kan hon nu konstatera:

”Nu är hon på väg min tredje lilla flicka”, skriver Carolina till en bild på fjärilen.

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynning bryter ihop efter ritualen med ofödda dottern

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynnings bråk med Viktor Philipson

FOTO: Karin Törnblom/TT, Cornelia Nordström/Expressen/TT